Ki vagyok idegileg! Már 1 hete tiszta idegbeteg vagyok, mindenen háborgok, és semmi sem tetszik. A férjemet már párszór kiakasztottam, és mi volt én sírtam a végén. Normális ez? Vagy én vagyok csak ilyen érzékeny?
SZia
Nalam is igy volt,es most vasarnap toltom a 25.hetet,de meg elofordul egy egy ilyen nap,de mar kevesebbszer.
Tuti,h a hormonok miatt van,es sajnos En nem tudtam mit tenni ellene,es meg most sem tudok.
Nagyon remelem,h elmulik nalam,mert nekem ez nem volt jellemzo.
Boldog babavarast kivanok
Szia.
sajna ez normális.Èn is sokszor kiakasztottam a fe´rjemet.
majd elmúlik.Sétélj nagyokat,az nyugtat.
Szió!Köszi a gyorss választ!Hát ez az én sem voltam ilyen,néha elöfordult,hogy sírtam de talán 1 évben egyszer volt ilyen!Reméljük hamar túleszünk ezen a rossz,depressziós időszakon.Most épp azzal terorrizálom férjem,hogy fel ne hívjon még dolgozik,nem akarok senkivel sem beszélni.Még egyszer köszi a választ!Boldog baba várást!!
Üdv:Zsuzsa
Szíjasztok!Köszönöm a válaszokat!El megyek,és veszek hova tabletát:))Aludtam egyett,most jobb,de még mindig ideges vagyok.Igen a kispapiknak,nem egy leány álom a terhesség,de ők is ott voltak akcióztunk a baba miatt,hát viseljék következményét:))Annyi mindent tanulok tőletek,és köszönöm,hogy írtatok!
Gratulálok a 2 hetes bébyhez!Minden kismaminak,meg kispapinak meg kitartást kivánok.Nagyon szép,és boldog babó várást!!
Üdv:Zsuzsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!