13-hetes terhes vagyok. Mostanában sajnos idegbeteg vagyok, pillanat alatt feltudnak idegesíteni, de annyira hogy képes vagyok bármibe belerugni stb. Árthat a babámnak. Mitcsináljak? Félek!
Szia!
Én is hasonló cipőben járok. :) Pillanatok alatt feldühödök és olyat teszek amit egyébként nem tennék. Majd ha megtettem utána meg esz a penész, hogy ezt miért tettem meg. Szóval érted :)
Házisárkánnyá válok, a következő pillanatban meg sebzett, érzékeny vadként viselkedek. Másodperceken belül feldühödök szinte füstöl a fejem majd bőgök.
Sajnos megoldást igazán nem tudok adni neked, csak hogy próbálj meg uralkodni magadon. Tudom ez nem igazán megy, de hát ezeket a hormonok csinálják.
Sokszor elgondolkodom melyik lenne jobb. A WC csészét ölelni vagy ezt az iszonyatos hangulatingadozást elviselni, melyet nem tudunk kontrolálni bármennyire szeretnénk.
Hát az a baj, hogy én is :(
ma léptem a 14. hétbe, úgyhogy egy idősek vagyunk :)
Borzalmas ugye?
Lányok!
ha gondoljátok, kezdjetek el szedni Magne B6ot, mert csökkenti az idegességet és a szorongást is,ami magnéziumhiányra is utalhat...
3X1 szem senkinek nem árthat meg...nyugodtan lehet szedni:)
én 3x2 szemet szedek minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!