Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13-hetes terhes vagyok....

13-hetes terhes vagyok. Mostanában sajnos idegbeteg vagyok, pillanat alatt feltudnak idegesíteni, de annyira hogy képes vagyok bármibe belerugni stb. Árthat a babámnak. Mitcsináljak? Félek!

Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 07:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hasonló cipőben járok. :) Pillanatok alatt feldühödök és olyat teszek amit egyébként nem tennék. Majd ha megtettem utána meg esz a penész, hogy ezt miért tettem meg. Szóval érted :)

Házisárkánnyá válok, a következő pillanatban meg sebzett, érzékeny vadként viselkedek. Másodperceken belül feldühödök szinte füstöl a fejem majd bőgök.

Sajnos megoldást igazán nem tudok adni neked, csak hogy próbálj meg uralkodni magadon. Tudom ez nem igazán megy, de hát ezeket a hormonok csinálják.

Sokszor elgondolkodom melyik lenne jobb. A WC csészét ölelni vagy ezt az iszonyatos hangulatingadozást elviselni, melyet nem tudunk kontrolálni bármennyire szeretnénk.

2008. dec. 9. 07:53
 2/8 A kérdező kommentje:
De sajna én a párommal vagyok ilyen! Te mennyi idös vagy?
2008. dec. 9. 07:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát az a baj, hogy én is :(

ma léptem a 14. hétbe, úgyhogy egy idősek vagyunk :)

Borzalmas ugye?

2008. dec. 9. 08:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Lányok!

ha gondoljátok, kezdjetek el szedni Magne B6ot, mert csökkenti az idegességet és a szorongást is,ami magnéziumhiányra is utalhat...

2008. dec. 9. 09:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen,nagyon borzalmas!Teljesen hülyét csinálok magamból!:-(((
2008. dec. 9. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
azt simán el lehet kezdeni szedni?
2008. dec. 9. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Idővel elmúlik,ha visszagondolok,már nem sok van hátra a szörnyű állapotból. Én most 24 vagyok,de jó pár hete elfújták az idegbajomat.Pedig én is azt éreztem sokszor,hogy szétrobbanok.Nyugalom!Tudom,könnyű mondani.A MagneB6 nem rossz ötlet,én is szedtem egy ideig,de már nem kell.Lehet,hogy attól jött vissza az eszem?!
2008. dec. 9. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:

3X1 szem senkinek nem árthat meg...nyugodtan lehet szedni:)

én 3x2 szemet szedek minden nap.

2008. dec. 10. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!