Mikor kezdjek a "nagytakaritásnak"? Nem tudom mitcsináljak. Mikor jöhet a baba? Tapasztalataitok szerint kislányok hogy születnek?
36hetes km.
Számit hogy még dolgozok és elöbb jöhet?VAgy idő miatt?
Ez aranyos,de gondolj inkább bele, a születés megindulásának a folyamata nem attól függ,hogy milyen nemű a baba.A hormonok inditják be a szülést és nem az,hogy lányom vagy fiam lesz.
Ellenpélda az előző válaszolónak,a lányomat 12 nappal túlhordtam,annyira nem öregedett el a méhlepény,ő meg köszönte szépen,tök jó volt neki odabent:-)
Szóval én azt gondolom,hogy aranyos dolog ez,de valóság alapja semmi.Nem ez a dönti el,hogy mikor indul meg egy szülés.
Szia!
Ezek a megfigyelések nem törvényszerűek. Valakinél megállják a helyüket, valakinél nem. Nekem a kisfifam 1 héttel hamarabb jött. Viszont ha a frontokra érzékeny vagy, akkor azok beindíthatják, nemtől függetlenül.
A takarítással meg csak óvatosan, egyedül csak azokat a dolgokat csináld meg, amik nem olyan megerőltetők, és nem kell hozzá székre állni, vagy nyújtózkodni...
Könnyű szülést!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!