Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba érkezése előtt, mennyivel...

Baba érkezése előtt, mennyivel érdemes a meszelésnek, nagytakarításnak nekilátni?

Figyelt kérdés

Július 10-re vagyok kiírva. Jelenleg még dolgozom, mellette levelezősön suliba is járok, s májusba indulnak a vizsgák is. Félek, hogy a május a meszeléssel együtt túl zsúfolt lenne, s áprilisra gondoltunk. A meszelés utáni száradás miatt viszont aggódom, mert még bolondos egy hónap az április. Szerintetek?

22 heteske

2011. márc. 5. 07:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ha én magamból indulok ki, az első és utolsó három hónapban nagyon fáradt voltam- tehát 3-6hóig ajánlanám én.

De persze lehet te jobban vagy. (pedig én sem hagytam el magam, egyszerűen nagyon nagyon fáradt votlam- persze volt otthon még egy kétéves is.... lehet a kettőtől együtt.)Meg hát ha vizsgázol is és dolgozol- le a kalappal előtted- de azért vigyázz magadra és lassíts a tempón szerinem.

2011. márc. 5. 07:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát bolondos az április,de később tényleg fáradt leszel.Én a helyetekben áprilisban fognék hozzá.

Sok sikert!:)

2011. márc. 5. 08:51
 3/4 anonim ***** válasza:
A leírtakból a bolondos április (volt) a legalkalmasabb szerintem is. Végül melyik hónap mellett döntöttetek?
2012. júl. 1. 15:38
 4/4 A kérdező kommentje:
A ház első részét március közepén, a többit áprilisban fejeztük be.
2012. júl. 2. 12:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!