Baba érkezése előtt, mennyivel érdemes a meszelésnek, nagytakarításnak nekilátni?
Július 10-re vagyok kiírva. Jelenleg még dolgozom, mellette levelezősön suliba is járok, s májusba indulnak a vizsgák is. Félek, hogy a május a meszeléssel együtt túl zsúfolt lenne, s áprilisra gondoltunk. A meszelés utáni száradás miatt viszont aggódom, mert még bolondos egy hónap az április. Szerintetek?
22 heteske
Hát ha én magamból indulok ki, az első és utolsó három hónapban nagyon fáradt voltam- tehát 3-6hóig ajánlanám én.
De persze lehet te jobban vagy. (pedig én sem hagytam el magam, egyszerűen nagyon nagyon fáradt votlam- persze volt otthon még egy kétéves is.... lehet a kettőtől együtt.)Meg hát ha vizsgázol is és dolgozol- le a kalappal előtted- de azért vigyázz magadra és lassíts a tempón szerinem.
Hát bolondos az április,de később tényleg fáradt leszel.Én a helyetekben áprilisban fognék hozzá.
Sok sikert!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!