Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zinnatot kaptam a sűrű vizelés...

Zinnatot kaptam a sűrű vizelési inger miatt. A doktor hólyag gyulladásra gyanakszik. Kismamák,nálatok okozott tüneteket?

Figyelt kérdés

Nálatok okozott tüneteket?

Most az első tabletta után szédelgek,és émelygek is. Olvastam,hogy volt akinél vérzés is jelentkezett.

Tapasztalatok?

ma 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Remélem más tüneted is van. Terhesség alatt rengeteg nőnek van sűrű vizelési ingere, erre önmagában nem kell antibiotikum. Persze ha szükséges, akkor szedni kell, nem lesz tőle semmi baj.
ma 13:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak a sűrű vizelési inger van.
ma 13:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Csináltak előtte vizelet tenyésztést?

Nekem több napon keresztül felfázás érzésem volt, szinte már fájt is a vizelés végén, illetve utána a hasam. Egész nap vizelési ingerem volt mégsem volt semmi a vizeletemben. Úgyhogy így is lehetsz teljesen egészséges, és ez csak egy kellemetlen terhességi tünet.

ma 14:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem csináltak tenyésztést.Csak a sűrű vizelési inger miatt szóltam,emiatt írták fel.
ma 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor megveregetheted az orvosod vállát.

Feleslegesen antibiotikumot egy kismamának... Gratulálok.

ma 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Valószínűleg nem fogom beszedni a következő adagot. Hétfőn újból dokihoz megyek,de akkor már egy másikhoz, és addig nem jövök el, míg nem csinálnak ilyen tesztet.

Ugyanakkor aggaszt,mert mégiscsak egy orvosi vélemény, én pedig kételkedem benne..

ma 15:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!