Reménykedjek még? Tapasztalatokra vagyok kiváncsi. Menzesz szerint 5+5 hetes terhes vagyok, tegnap enyhén vérezni kezdtem, többi lent.
Menzesz szerint 5+5 terhes vagyok. Tegnap vérezni kezdtem, ügyeleten azt mondtak a dokinő csak 4mm-s felritkulást lát, lehet hosszabb ciklusaim miatt ennyire kezdetleges, de bármi lehet még. Szedem utrogestant orálisan 2x1, meg Rutascorbint. Hétfőn kellene mennem hcg-re, utána újra rám néznek ambulancián. Csütörtökre van rendes időpontom. Enyhén folyamatosan vérzek, olyan mintha megjött volna. Tesztek továbbra is pozitívak. Van értelme elmennem hcg-re aztán ülni az ügyeleten? Volt már egy vetélésem tavaly októberben 7 hetesen, az komolyabb volt ugye. Nem szeretnék feleslegesen reménykedni, és ha a testem teszi a dolgát (megjön) azt sem akadályozom meg. Szerintetek elengedjem ezt a dolgot vagy még reménykedjek? Ergo van értelme mennem hcg-re, utána újra ügyelet stb? Csak a csütörtöki időpontra mennék el, mert addigra kb elmúlik a menzeszem és megkéne nézni teljesen levált-e a méhnyálkahártya. Hozzáteszem ebben a ciklusban látott orvos is ovulációkor 20mm-es tüszővel, tökéletes vérképem volt, megelőzésképp utrogestant is szedtem, méhnyálkahártya is 18mm-es volt, szóval nem tudom miért csak kémiai volt és miért nem folytatódott.
Tavaly októberi terhességnél 6+0 hetesen mentem először, akkor már 10x8mm-es petezsákot látott szikholyaggal. Ezúttal csak egy 4mm-és felritkulas látható. Emiatt nem remenykednék annyira de persze minden lehetőséget szeretnék megadni, mégis csak életről van szó...
Még az is a sztorihoz tartozik, hogy tegnap reggel fizikálisan megerőltettem magam, éreztem is hogy ez most sok volt és utána kezdtem el barnázni majd néhány órára rá vérezni. Addig nem volt semmi gond. Józan paraszti ésszel gondolnám, hogy egy ér pattant el esetleg és most is az vérzik. De a 4mm-es felritkulás nem biztató.
Köszi, ha megosztod a tapasztalatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!