12-hetes babás vagyok. Magánrendelésre járok ami 8000/vizsgálat. De szülésnél nem fogok tudni százezreket adni a dokinak. Mitcsináljak? Ti hogy csináljátok?
Utolsó válaszolónak üzenem, hogy ácsi bácsi..
A magánrendelésen elkért 8ezer forint/alkalom elég szép summa önmagában, hogy bármikor rendelkezésre álljon.
És ha én azt mondom, hogy a szülésért a borítékba csak 40 ezret tudok tenni, azt is lesz szíves megköszönni.
Ebből Ő egy forint adót be nem fizet, míg én aki töredékét keresem az Ő havi juttatásának, minden fillér után adót fizetek.
Úgyhogy elégedjen meg annyival amennyit az ember adni tud.
Én is magánra járok. Nekem alkalmanként 2-3000 Ft, de nem fogok neki 30.000-et adni a szülésnél. Én 15.000-re gondoltam egy üveg (jobb fajta) itallal összecsomagolva. Szerintem van mire költenünk. El sem tudom képzeli miért kérnek el 8000 Ft-ot alkalmanként.
30 hetes pocakos
Boldog baba várást!
Nekem 6000 egy vizsgálat és 60.000 a szülés. Nekem megér annyit, hogy ismerős kezekben legyek életem fontos pillanatában. Az a doki aki 30 ezret kér hol él???? manapség az már egy csoda, ha ilyen keveset kér.
Kedves Kérdező! nyíltan kérdezd meg az orvosodtól, hogy mennyi a szülés és ha nem tudod kifizetni, akkor beszéld meg vele, játsz tiszta lapokkal, azzal nem lesz baj!
Már bocsi, ti magánkórházben szültök? Szerintem a szülésért nem kell külön fizetni illetve nem kellene, ha olyan kórházban szülünk ami "mindenkié". Ne ilyen helyen üzérkedjen az orvos százezrekért,ha a magánrendelést meg tudja oldani, akkor a magánszülést( és itt a magánkórházra gondolok) is oldja meg. Egyszóval undorító ez az egész.
Lehet lepontozni.
Az a baj hogy mindenki az orvosba látja az Istent!
Pedig a szülésznőnek fontosabb szerepe ven a szülésnél!
Persze a terhesgondozáshoz kell egy orvos!
Ha megbízol benne és rendeshavi 8000ft-ért vállald ha nem akkor hagyd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!