Tiszta idegbeteg vagyok ma, ugye nem ártok a babómnak?
Annyira felidegesített ma a macskánk, mindent összetört, randalírozott, én olyan ideges lettem, hogy csak bőgtem fél órát. Aztán már azért bőgtem mert biztos érzi a babó, hogy ideges vagyok, de nem bírtam nyugodni. Most már jobb egy kicsit.
Hogy tudnám nyugtatni magam? Más is így volt a vége felé?
38 hetes vagyok
Mar nem sok van hatra, nyugodj meg! Hol van a macska, a lakasban veletek?
Hallgassal zenet, a youtoube-n is van rengeteg, nagyon megnyugtat! Es menjel el setalni is, esetleg valakihez menjel at beszelgetni, igy is gyorsabban tellik az ido, es mar nemsokara meglesz a kicsid. Igy a vege fele mar mindenki unja a helyzetet, es szenved.
Kislany lesz vagy kisfiu? Elso babad?
Jo egeszseget es gyors szulest neked.
Anyuék macskája, ők itt laknak a szomszédban, csak átszökött, pedig csak egy fél percre hagytam nyitva az ajtót. De amit az lerendezett :-(
Lehet az is a bajom, hogy elkaptam valami betegséget, annyira fájt a fejem meg olyan náthás vagyok, meg fáj a torkom. Most félek, hogy nehogy betegen szüljek, mert úgy érzem semmi erőm.
Megfogadom a tanácsod, megpróbálok kicsit lazítani.
Ja kisfiút várunk, remélem ő nem érzi a betegségemet meg az idegállapotom annyira.
Köszönöm a segítséged!
jaj, a te gondjaidhoz képest ez a hülye macska semmiség.
kívánom hogy oldódjon meg minden problémátok
szép terhességet kívánok
Az én hetem sem a legjobb!
Minden nap sírok.
Hétfőn összevesztünk a párommal, nem tudom lesz-e békülés.
Én is tiszta ideg vagyok!
Ráadásul a Gyed miatt is idegeskedhetek, az állam jól elintézte a kismamákat!
Nyugodj meg, gondolj a Picire mikor kibuksz, én is ezt próbálom.
Bár most könnyebb, hogy én írom másnak, nem magamat kell nyugtatgatni!
Örülj a Manónak, Ő a legfontosabb, a rosszal meg ne töröd!
Boldog és nyugodt babavárást!
Néha én is tök hiszti vagyok. Elgondolkodom néha, hogy én alapból is ilyen vagyok, vagy a hormonok teszik...
18 hetes kismami
Mostanában én is tiszta lökött vagyok, ha nincs más akkor a kutyába is simán belekötök, pedig a légynek sem ártana.
Még másfél hetem van egyébként hátra a kiírt időpontig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!