7 hetes terhes vagyok, és véreztem,7. ére van időpontom mit tegyek?
Figyelt kérdés
úgy éreztem ahogy mindíg is megszokott jönni folyni kezdett és megijedtem wcre rohantam feltettem egy tampont de negyed óra múlva már semmi!Nem merek orvoshoz menni, félek hogy azt mondja elvetéltem. nincs állandó orvosom és aki van csak 7.én tud fogadni!2012. okt. 30. 11:38
31/31 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy sikerülni fog!De most még sajnos arra tudok gondolni milyen szörnyűségen mentem át és hogy mennyire vártuk ezt a picikét!És most tudom csak igazán elítélni azt akinek lehet és ő elveteti, és még egészséges is lenne!És semmiféleképpen nem tudom már meg érteni eddig úgy voltam vele hogy lehet a körülmények miatt stb... nem értem meg.VÉDEKEZZEN és nem történik meg!Most úgy döntöttem nem sajnálok se időt se pénzt arra hogy kivizsgáltassam magam teljesen és csakis jó orvosoknál:) hogy nem sokára egészséges babám születhessen bármi gond nélkül!
:) Üdv nektek és jó egészséget mindenkinek:) a kismamáknak Jó baba várást én sajnos csak 7 hétig élvezhettem!
2012. nov. 1. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!