7 hetes terhes vagyok, és véreztem,7. ére van időpontom mit tegyek?
Figyelt kérdés
úgy éreztem ahogy mindíg is megszokott jönni folyni kezdett és megijedtem wcre rohantam feltettem egy tampont de negyed óra múlva már semmi!Nem merek orvoshoz menni, félek hogy azt mondja elvetéltem. nincs állandó orvosom és aki van csak 7.én tud fogadni!2012. okt. 30. 11:38
21/31 anonim válasza:
Magaddal is viheted míg téged megvizsgál az orvos addig a párod vigyázz rá. Szerintem hívd fel a párodat és mond el neki mi történt hátha el tud jönni a munkahelyéről és akkor utána irány a doki. De arra készülj fel hogy ágy nyugalmat fog elő írni. Dolgozni se mehetsz.
22/31 A kérdező kommentje:
Jön haza a párom de sajnos csak csak kb 4re ér haza.ha elvetéltem akkor EÜ kaparást fognak végezni?nekem nem volt még semmi ez az első terhességem!
2012. okt. 30. 13:17
23/31 anonim válasza:
majd írj ha haza értél...ha a párod haza jött ,menj el a kórházba az ügyeleten megnéznek!!!!
nem biztos hogy lesz kaparás de erről ne beszéljünk még...
24/31 anonim válasza:
7hetes terhesen otthon ültem és azt vettem észre valami folyik a combomon vérezni kezdtem de nagyon folyott belőlem! azonnal hívtam a párom rohantunk a legközelebbi kórházba pedig nem is megyén belülibe mentem annyit kérdeztek miért ide mondtam vérezni kezdtem és ez volt 20percnyire és nem is mondott többet a doki! nem érdekelte csak az hogy nekem és a babának semmi bajom ne legyen pedig először láttam az orvost! egyből vizsgált aztán be is feltettek 4napra! sőt a doki aznap még mielőtt váltás lett volna még bejött minden rendben van e! azóta minden rendben! üdv 23hetes kismami
25/31 anonim válasza:
Írj majd hogy mi a helyzet, légyszi. Nagyon szorítok értetek!
15-ös válaszoló
26/31 anonim válasza:
menj orvoshoz minnél előbb ha fontos neked a magzatod
27/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok még aznap kedden bementem 4 óra után már bent voltunk!Megvizsgált a doki de előtte nagyon sokat vártam rá hüvelyi uh-t csinált és kiderült van 7 cm es cisztám 2 db és ezt nem vették észre múltkor mikor még nem voltam terhes a doki ki volt akadva hogy nem vették észre:S kaptam egy szurit és bent fogtak vért vettek és pihennem kellett!Másnap reggel megvizsgált a doki és sajnos azt mondta beindult a spontán vetélés mert a vérzés erősödött! 11 kor műszeres beavatkozással el is vették!Én sírva aludtam el és sírva keltem mikor műtöttek.SZÖRNYŰ ÉRZÉS!Ma engedtek haza a kórházból, senkit nem bírok elviselni magam körül szegény páromat sem szinte nem tudom mért vagyok ilyen:( És a kórházban is szörnyű volt mert két abortuszos csajjal voltam egy szobában , nem bírtam volna tovább velük hisz nekik semmi bajuk nem volt és ők elvetették ez igazságtalan!Nem tudom hogyan tovább...hazajöttem és csak ülök mert már feküdni nem tudok , semminek neki állni nem bírok:( Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat és a bíztatást JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!
2012. nov. 1. 11:10
29/31 A kérdező kommentje:
Mindennek oka van sajnos:( ezzel egy nővérke vígasztalt és el is gondolkoztam rajta de mégis fáj:(
2012. nov. 1. 11:39
30/31 anonim válasza:
nagyon sajnálom, tudom mi ez...második terhességemmel jártam így :( nehezen, de feldolgozható, gondolj arra tudom ami a legnehezebb most lesz még neked egészséges gyereked, ennek most így kellett történnie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!