Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, és...

7 hetes terhes vagyok, és véreztem,7. ére van időpontom mit tegyek?

Figyelt kérdés
úgy éreztem ahogy mindíg is megszokott jönni folyni kezdett és megijedtem wcre rohantam feltettem egy tampont de negyed óra múlva már semmi!Nem merek orvoshoz menni, félek hogy azt mondja elvetéltem. nincs állandó orvosom és aki van csak 7.én tud fogadni!
2012. okt. 30. 11:38
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
ha baj van bent fognak?
2012. okt. 30. 11:56
 12/31 anonim ***** válasza:

Majd az orvos megmondja, hogy bennt kell-e maradnod. Attól függ mi a baj.

Egyébként a gyerek akire vigyázol mit csinál, amíg Te netezgetsz és dolgozol is?

2012. okt. 30. 11:59
 13/31 A kérdező kommentje:
a 8hónapos baba épp az ölemben alszik, én egy büfében dolgozom ma nem vok ott ma a fönököm babájára vigyázom
2012. okt. 30. 12:02
 14/31 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj orvoshoz mihamarabb!!!

Nekem egyébként volt ilyen tapasztalatom, ha ez a kérdés, de én rögtön rohantam, mert nagyon féltettem a picit! Én sem a saját orvosomhoz mentem, hanem szakrendelésre, csak egy számított, hogy orvos legyen a megfelelő eszközökkel, hogy meg tudjon nézni.

Nekem is valami vérölmeny volt, ami a beágyazódáskor keletkezett, és az ürült ki, de biztosat csak orvos mondhat, neked is jobb, ha ő nyugtat meg...

2012. okt. 30. 12:29
 15/31 anonim ***** válasza:

Figyelj, most a Te gyereked élete a tét... azt hiszem nekem ez mindennél előrébb való lenne, még a főnökömtől is!

Szeretnéd ezt a babát amúgy? Mert ha igen, rohanj az orvoshoz!

2012. okt. 30. 12:33
 16/31 A kérdező kommentje:
este is bemehetek kórházba?
2012. okt. 30. 12:35
 17/31 A kérdező kommentje:

nagyon szeretném de egyedül vagyok a babával és nemtudom kire hagyni a szülei meg elutaztak este jönnek érte!

Amióta ez történt csak sírok.NAGYON SZERETNÉM ezt a picit

2012. okt. 30. 12:36
 18/31 anonim ***** válasza:
Akkor hívd fel a párodat, mondd el hogy mi történt, találj megoldást mert ez most nagyon fontos!
2012. okt. 30. 12:39
 19/31 anonim ***** válasza:
Az ügyeleten a nap 24 órájában fogadnak. Azonnal menj orvoshoz. Anno 7 hetesen én csak kicsit véreztem, nem úgy, mint Te, be is rohantam az ügyeletre, de az én babámat már nem tudták megmenteni. Ha nem teszel meg mindent a baba érdekében, nem fogsz tudni magaddal elszámolni utána. Indulás!
2012. okt. 30. 12:44
 20/31 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem értelek, ha fontos a gyereked, akkor azonnal bemész az ügyeletre és megpróbálod megoldani a kisgyereke elhelyezését, akire vigyázol.
2012. okt. 30. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!