7 hetes terhes vagyok, és véreztem,7. ére van időpontom mit tegyek?
Szia. Ne félj orvoshoz menni. Mert mi van ha attól vetélsz el h nem mentél. A dokik akár még tehetnek is valamit. Én a helyedben azonnal rohannék a sürgösségire. Jobb egyszer fölöslegesen mint egyszer későn.
20 hkm
Szia!
Én a 11. hétig véreztem, vérömlenyem volt.
Én azonnal rohantam a kórházban, ahol be is fektettek, megvizsgáltak, babával minden rendben volt. Ágynyugalom, csak wc-re meg tusolni kelhettem fel.
12. héttől nem volt semmi, felszívódott.
32 hetes vagyok most
Milyen butaság ez, hogy nem mész el orvoshoz, mert félsz, hogy mit mond!?
Nem attól fog megtörténni vagy nem az elvetélés, hogy az orvos mondja-e, de, ha baj van, és nem mész, akkor garantált a még nagyobb baj!
Ne légy buta, irány az orvos!
Én 8 hetesen véreztem. Egyből ügyeletre mentem, ez egy péntek este volt. Következő hét keddre volt időpontom, mégsem cseszett le az orvos hogy megjelentem. Megvizsgált, rendben volt a baba. Akkor láttam először ultrahangon :)) Írt fel utrogestant és mehettem haza. 3 éves múlt a fiam.
Menj be mindenképp, nehogy ezen múljon! Lehet, hogy nincs baj, de sosem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!