Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, és...

7 hetes terhes vagyok, és véreztem,7. ére van időpontom mit tegyek?

Figyelt kérdés
úgy éreztem ahogy mindíg is megszokott jönni folyni kezdett és megijedtem wcre rohantam feltettem egy tampont de negyed óra múlva már semmi!Nem merek orvoshoz menni, félek hogy azt mondja elvetéltem. nincs állandó orvosom és aki van csak 7.én tud fogadni!
2012. okt. 30. 11:38
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Menj el még ma, vagy legkésőbb holnap sztk-s rendelésre!!!!
2012. okt. 30. 11:41
 2/31 anonim ***** válasza:
Mi a kerdes? Hogy menj e orvoshoz? Igen. Hogy varj e hetedikeig? Ne.
2012. okt. 30. 11:42
 3/31 anonim ***** válasza:

Szia. Ne félj orvoshoz menni. Mert mi van ha attól vetélsz el h nem mentél. A dokik akár még tehetnek is valamit. Én a helyedben azonnal rohannék a sürgösségire. Jobb egyszer fölöslegesen mint egyszer későn.

20 hkm

2012. okt. 30. 11:42
 4/31 anonim ***** válasza:
menj el most az ügyeletre,nehogy késő legyen
2012. okt. 30. 11:44
 5/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 11. hétig véreztem, vérömlenyem volt.

Én azonnal rohantam a kórházban, ahol be is fektettek, megvizsgáltak, babával minden rendben volt. Ágynyugalom, csak wc-re meg tusolni kelhettem fel.

12. héttől nem volt semmi, felszívódott.

32 hetes vagyok most

2012. okt. 30. 11:46
 6/31 anonim ***** válasza:

Milyen butaság ez, hogy nem mész el orvoshoz, mert félsz, hogy mit mond!?

Nem attól fog megtörténni vagy nem az elvetélés, hogy az orvos mondja-e, de, ha baj van, és nem mész, akkor garantált a még nagyobb baj!

Ne légy buta, irány az orvos!

2012. okt. 30. 11:47
 7/31 A kérdező kommentje:
valakinek hasonló tapasztalata?
2012. okt. 30. 11:47
 8/31 A kérdező kommentje:
elfogok menni de most nincs mivel. a párom is dolgozik és egy baba van épp nálam mert babysitterkedem itthon ma a munkám mellett is
2012. okt. 30. 11:49
 9/31 anonim ***** válasza:

Én 8 hetesen véreztem. Egyből ügyeletre mentem, ez egy péntek este volt. Következő hét keddre volt időpontom, mégsem cseszett le az orvos hogy megjelentem. Megvizsgált, rendben volt a baba. Akkor láttam először ultrahangon :)) Írt fel utrogestant és mehettem haza. 3 éves múlt a fiam.

Menj be mindenképp, nehogy ezen múljon! Lehet, hogy nincs baj, de sosem lehet tudni.

2012. okt. 30. 11:52
 10/31 anonim ***** válasza:
Ha fontos neked ez a terhesség azonnal be kellene menni a kórházba.
2012. okt. 30. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!