Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kell-e majd fizetnem ha...

Gabi86 kérdése:

Kell-e majd fizetnem ha szülök? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Nekem idén decemberig van szerződésem a munkahelyen és teherbe estem(aminek nagyon örülünk).Mondtam már a főnökeimnek,hogy mi van.És arra lennék kíváncsi hogy miután nem lesz munkahelyem(mert szerintem nem hosszabbítják meg a szerződésemet),a Tb-met nem vonják és akkor fizetnem kell-e(a korházban)ha szülök.Vagy hol tudok ennek utánna kérdezni vagy nézni?A válaszokat előre is köszönöm.

2012. okt. 28. 19:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
9-es válaszoló nagyon nincs igazad..jártál már ebbe a helyzetbe? Biztosan nem...Én se tudtam addig amíg oda nem kerültem...március elején szűnt meg a munkaviszonyom és mihelyst lejárt rá 45 napra járt le a tb-m ennyi haladékot adnak h taálj másikat vagy akkor fizesd magad után(persze erről én sem tudtam) Csak mikor a fogorvoshoz beállítottam és közölte velem h vmi bibi van a tb-vel aláíratott egy papírt h értesített róla és be kellett mennem...ott tudtam meg h ez így működik...utána az adóhivatal megkérni papíron h magamnak akarom fizetni ők kipostázták és a visszamenőleg elmaradt hónapot is ki kellett fizetnem...persze mentem én is megkérni h hátha fizeti az önkormányzat hiszen mikor vagyok rászorulva ha most nem mikor nincs munkám az meg csak 6390FT minden hónapban, de persze kinevettek mert páromnak a fizetése túl sok volt ahhoz h a fejenkénti 33ezer Ft-ot ne haladja meg... Igen és a sok kissebbségi azért kapja a tb ellátást mert a kis szaros családi meg a segélyük nem haladja meg azt az összeget...de ha pl segélyen, gyes, gyeden vagy automatikusan kapod a tb támogatást...hanem hiszem nézz utána!!!
2012. okt. 30. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!