36 héttől hetente kell járni az orvoshoz. Én magánrendelőbe járok és sokat fizetek egy alkalomkor. Akkor 36. héttől-még meg nem szülök addig hetente kell fizetnem? Vagy hogy van ez?
Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 18:08
1/3 anonim válasza:
Általában a rendesebb orvosok ilyenkor már behívnak a kórházba és ott vizsgálnak meg és akkor ott nem kell fizetni.Én is kíváncsi vagyok,hogy az én dokim is így fog-e majd tenni.
2/3 anonim válasza:
Szia. Én a klinikára járok már, ott nem kell fizetni neki.
3/3 anonim válasza:
Szió.Én is magánrendelésre járok.Engem 37hetes koromra oda rendelt vissza ez lesz 13 - án.Viszont 2hete kiderűlt,hogy IIIfokú a lepényem , ezért múlt héten berendelt a kórházba UH-ra és NST-re,holnap szintén oda megyek ,így kiváncsi leszek jövhéten vajon hová hív:)
üdv:36heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!