Bp. -i kismamik! Ha magánrendelőbe jártok terhesgondozásra, mennyit kér a gondozásért alkalmanként, és a szülésért, és melyik kórházban szültök? Szülésznőt érdemes fogadni, Ti fogadtok? Ő mennyiért vállalja, hogy bejön munkaidőn kívül?
köszi :-)
Én 31 hetes vagyok, és a Bajcsyban fogok szülni.
Szia. Másfél éve szültem. 5 ezer volt egy terhesgondozás a magánrendelőben. Ha rákszűrés is van (évente egyszer) akkor 10 ezer. Ultrahang 9-12 ezer közt, attól függően mit kértél, 3 D-s, 4D-s, kértél-e képet, videot, stb.)
Szülésre én nem kérdeztem rá, 100 ezret kapott (később sokalltam, mert egy órás szülésem volt összvissz), a szülésznőt fogadtam, 30 ezret kapott. Mindez a Sote I-en.
Szia!
16000.- a magánrendelés/hó
9000.- az ultrahang/hó
100.000.- a szülés
A Sznt Imrében szültem tavaly márciusban, tervezett császárral, így nem volt szülésznőm, sajnos nem tudom a tarifájukat!
18000 ezer uh-gal együtt, de a dokim csak a 4 kötelezőt csinálja meg, amúgy a terhesgondozás 8 ezer, szüléséret annyit kért az elsőnél amennyit gondolok, remélem most sem lesz másként!
Én fogadtam szülésznőt, igaz a végén programozott császár lett, de nem bántam meg, végig velem volt és utána is naponta látogatott. 20 eret kapott, a doki 30 000 ezret
Bp, Barros utcában szültem
tavaly decemberi szülés:
13.000 ft/hó, ebben UH is benne van, ha kellett
150.000 ft szülés
30.000 szülésznő
Szia! Péterffybe fogok szülni. Magánrendelés 8 ezer szülés 80!
Inkább szüléznőt fogadj mint orvost. Én is ha tudom hogy nem az orvosom vezeti végig a szülést, hanem van egy szülésznő akkor tuti nem fogadok orvost hanem csak szülésznőt! Hát igy járódtam...:)
Könnyű szülést neked! 22hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!