Bp. -i kismamik! Ha magánrendelőbe jártok terhesgondozásra, mennyit kér a gondozásért alkalmanként, és a szülésért, és melyik kórházban szültök? Szülésznőt érdemes fogadni, Ti fogadtok? Ő mennyiért vállalja, hogy bejön munkaidőn kívül?
Figyelt kérdés
köszi :-)
Én 31 hetes vagyok, és a Bajcsyban fogok szülni.
2010. jún. 14. 14:23
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! :-)
Dr. Toldi László a fogadott orvosom, és a magán rendelőjébe járok(8ezer), a szülésre 70ezer van kiírva, és azért érdeklődtem, mert kicsit sokallom, de látom, hogy ez kb az átlag, szóval akkor ez van...vagy vállalom, vagy nem.
A szülésznőt mindenki ajánlja, így nagyon agyalok rajta...
de ezt még nem hallottam, hogy ha nincs az embernek fogadott dokija, akkor nem kérhet fel szülésznőt...de miért vajon?
2010. jún. 14. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!