Ha nincs fogadott orvosom bármelyik budapesti kórházban szülhetek vagy csak ott, ahova területileg tartozom? Ha nem ott szülök ahova tartozom fizetnem kell az ellátásért? (Nem az állandó lakcímem alatt lakom... ) Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
A válaszokat eltőre is köszöönm!2008. jún. 3. 11:11
1/2 anonim válasza:
Húúú, ez engem is érdekelne! Ugyanebben a helyzetben vagyok. A bejelentett címem szerinti rendelőbe járok és maximálisan elégedett vagyok, viszont a kórházi háttér nem túl szimpi. Egyébként a doki, akihez járok, már -sajnos- nem vállal szülést. Mit tegyek? Aki tudja, írja meg. :-) Köszönjük, előre is...
2/2 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy nem kell fizetni sehol sem a szülészeti ellátásért, akárhová is mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!