Szülhetek máshol is mint a területileg illetékes kórház? Valószínű nem fog bejönni a dokim.
Szabad orvos és kórházválasztás van a szülészet terén. Azaz, ha beindult a szülés és te megjelensz egy kórházban, onnan nem küldhetnek el, hisz nincs, aki felvállalja, hogy aztán valahol útközben szülj.
Én sem a területi kórházban szültem, senki nem szólt, hogy nem jó helyen járok :) Ugyanolyan ellátást kaptam, mint aki oda tartozik.
Egyébként, ha eddig fizettél neki, elég fura a hozzáállása. Én biztosan másik orvost keresnék, hisz azért a karácsony még nem itt van!
Ha meg továbbra is ragaszkodsz hozzá, akkor úgy lenne tisztességes, hogy ő ajánlana maga helyett valakit, akivel együtt végeznék a terhesgondozást és aki biztosan bemenne mikor szülsz.
Én sem a Máv-ba tartozom, de ott szültem. Bár, nekem fogadott dokim volt, aki be is ért vidékről. :)
Nem vagy még lekésve semmiről, másik dokiról meg főleg nem. Kérdezd meg az orvosodat, hogy ő kit ajánl, biztos tud mondani kollégát, akit még időben felkereshetsz, megbeszélhettek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!