Megtartsam vagy elvetessem gyermekemet?
Kedves válaszolók!
Örömmel mondhatom, hogy megszületett a pici fiunk, most már 6 hetes. Kicsit fáradt vagyok, szétszórt, de boldogan neveljük a pici emberpalántát, aki sok figyelmet kíván, harcos baba, talán érzi, hogy neki ki kell követelni a helyét a családban.Köszönöm minden válaszolónak, aki annak idején válaszával segített nekem!
Kedves utolsó!
Nagyon sajnálom, ami veled történt, remélem, sikerül túljutnod majd rajta. Már az egy pozitív lépés, hogy megosztottad a történetedet, gondolj arra, hogy lehet hogy ezzel segítesz majd másokon, akik a jövőben majd olvassák ezt a történetet, mert ők is ilyen döntéshelyzet előtt állnak.
Próbáld elengedni magadban a picit, lehet, hogy neki ez volt a küldetése...
Kedves Kérdező!
Olyan jó ilyet olvasni. Sok-sok boldogságot, jó egészséget kívánok Nektek! :)
Köszönöm, azért emeltem ki a kérdést, ami már nem kérdés, mert minden jó, ha a vége jó, és remélem, tudok a történetemmel segíteni másoknak, akik esetleg hasonló helyzetbe kerülnek.
A vers pedig tényleg megható, én azóta is sírok rajta, mert hát kisfiam lett, és szőke, kék szemű, mint ahogy a versben szerepelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!