Megtartsam vagy elvetessem gyermekemet?
Szép mondat: Ahol 3-nak van hely ott elfér a 4. is! És én is így gondolnám, csak az a legkevesebb hogy pici babaként kis helyet foglal, viszonylag minimális anyagi vonzatai vannak, de ha megnő....
Egy 4. gyereket is eltudsz segíteni az egyetemig ahol kb 150eFt a tandíj? Vagy tudsz neki segíteni házat venni? Egyáltalán tudsz majd a másik háromnak segíteni lakást/házat venni? Én ezekre gondolnék.
Rokonom azt mondja (18 éves fia van), bőven elég az 1 gyerek, mire azt az ember kitaníttatja, jogsi, esetleg autó, jó ruhák majd késöbb esküvő-ház... És igaza van.
Anyuék egész életükben azon dolgoztak hogy tesómnak és nekem mindenünk meglegyen. Kivagyok taníttatva, segítettek autót venni, esküvő anyagi részét fedezték, segítettek házat venni. Öcsém még visszavan.
Vagy 16 évesen megkéred a gyerekeidet, hogy menjenek el dolgozni?
Nem az én dolgom eldönteni, de én soha nem vállalnék még 3-at sem.
Én is tuti megtartanám.
3fiú anyukája
Hát igen, jó lenne tudni mikor halunk meg.
az én anyukám 40 évesen halt meg rákban, ő 20 éves volt, amikor engem szült, így legalább azt még láthatta, hogy leérettségizek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!