Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jó ötlet vagy nem?

Jó ötlet vagy nem?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ti hogy vagytok vele. Szülésnél jobb ha az apa is bent van vagy nem? Én szeretném ha apás szülés lenne. De a barátnőm aki év elején szült ő azt mondja hogy inkább ne legyen bent. Ti hogy vagytok ezzel?

#apaszülés
2012. okt. 23. 14:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb, ha tényleg megbeszéled a pároddal és ő dönt. Én is szerettem volna, ha a párom bejön, de ő azt mondta, hogy nem biztos benne, hogy szeretne. Ami miatt én cseppet sem haragszom rá, ő így érzi. Igaz utólag tudjuk, be sem jöhetett volna, mert 2 ágyas szülőszoba volt és egy másik kismama is szült, ilyenkor nem engednek be apukát. Most a másodiknál szintén azt mondta, hogy ha nem baj, nem jönne be. Ha megkérem, persze bejön, de minek erőltessem, ha látom, hogy tartózkodik tőle. Nem tudja, hogy ez az egész milyen érzéseket vált ki belőle. Szerintem attól fél, hogy utána nem tudna úgy nézni rám. Igaz mondom neki, hogy nem kell a lábamnál álljon. :) De azt mondja nem tudná elvágni a köldökzsinórt sem. Van ilyen férfi és én tiszteletben tartom azt, hogy ő ebből kimaradna. Ez nem azt jelenti, hogy magamra hagy, vagy nem érdekli, min megyek keresztül. Az első szülésem alatt is kint ülve agyon izgulta az egészet (igaz gyors szülésem volt).

Szerintem kérdezd a párod, szeretne e bent lenni. Lehet a barátnődnek negatív élménye van ezzel, nektek viszont pozitív lenne.

2012. okt. 23. 21:56
 12/17 anonim ***** válasza:

"Szerintem attól fél, hogy utána nem tudna úgy nézni rám."

Hooogy? :D most egy kicsit elbizonytalanítottál :D

2012. okt. 24. 11:17
 13/17 anonim ***** válasza:
:D Egyszerűen van olyan férfi, aki bent volt a szülésnél és utána nem tudta nőként kezelni a feleségét. Undorodott a látványtól és emiatt nem vonzódott már a feleségéhez. Erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy nem tudna rám úgy nézni, de nem látok a fejébe, meg szerintem még ő maga sem tudja, mitől is tart igazán. :)
2012. okt. 24. 20:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

hát igen,elgondolkoztató amit leírtál :)

de ez majd úgyis csak "akkor" derül ki :D

én akkor is szeretném,ha velem lenne a párom, és együtt sírnánk amikor a kezünkbe nyomják azt a kis ragacsos,ordító babaillatú angyalkát,hogy ez a miénk :D, megküzdöttünk érte én és a párom is,valahogy mégis segített,ha csak a jelenlétével is :))) én így vagyok vele,(Ö is szeretné,ha bennt lenne,de majd akkor meglátjuk,hogy meddig nyúl a Nyúl :D)

Nekem segítene,ha bennt lenne, szerintem eröt adna,és vele végig fogom tudni csinálni :)))

de aztán vannak ilyen hozzászólások,hogy jobb ha nincs bennt...akkor meg megint elbizonytalanodok,hogy miért,mi lesz...Különben ezt már én is hallottam,ráadásul páromnak barátja mesélte,mert Ö bennt volt a felesége szülésénel,hogy valahogy máshogy néz rá...

Nem lehet belelátni a férfiak agyába...és lehet,hogy tényleg szeretnének bennt lenni,aztán valami fordul a fejükbe,hogy "úristen miezitt" :D

tehát én is bizonytalan lettem,ha így elgondolkozok mélyen....hmmmm.....csajok,mostmár én sem tudom :D

2012. okt. 24. 23:56
 15/17 A kérdező kommentje:
Mielőbb szeretném megbeszélni vele ezt a dolgot. Csak én attól félek, hogy akkor fog elmenni a magzatvíz mikor ő dolgozik és mire be ér addigra meglesz a pici. Ha nem akar bent lenni akkor persze, hogy nem erőtetem a dolgot. Valamennyire szerencsésnek érzem magam hogy ha ő nem akar bent lenni anyósom szerintem bent lesz mert ő már felajánlotta. :)
2012. okt. 25. 13:58
 16/17 anonim ***** válasza:
14-es! Egyáltalán nem biztos, hogy a párodból negatív dolgot váltana ki, főleg ha ő is nagyon szeretne bent lenni. Csak akad olyan férfi, aki óckodik tőle, mégis bemegy, mert megkérik rá és kiválthat belőle negatív érzéseket. Persze ez sem feltétlen, csak mondom, hogy akad ilyen. Ez senkinek ne vegye kedvét. Én csak azért írtam le a mi esetünket, mert van olyan, aki bizonytalan. Nem erőltetem, megértem, ha ő inkább kint drukkol. :) Semmi olyat nem szeretnék, amit ő sem. De ha nektek azt mondja a párotok, hogy bemenne, akkor ne aggódjatok! :) Nem lesz semmi gond! :)
2012. okt. 25. 17:20
 17/17 anonim ***** válasza:

Koszi kismamika a biztatast/megnyugtatast,aranyos vagy :)

tudom,hogy nem rosszbol irtad...sot!

Igen ez majd mindig az adott pillanatban dol el :)

Olvastam mas topikban,hogy az o ferje/baratja bennt volt,es semmit az egegyadta vilagon nem latott,mert az orvos kozolte vele,hogy csak ide ulhet/vagy allhat....es semmit nem latott,csak a babat,raadasul azt elobb,mint az anya :)

En meg majd eldontom...mivel en sem szeretnem,ha baj lenne belole,se igy,sem ugy...

ha bennt akar lenni,bejohet persze,de ha nem akkor nem fogok nyavalyogni :)

Jo hogy ilyen megertok vagytok ti is :)

Szep napot!

2012. okt. 29. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!