Jó ötlet vagy nem?
Szia! Nálunk a vajúdás alatt bent volt, mikor a doki mondta, hogy akkor most nyomunk, akkor úgy döntött, inkább kimegy. De ez jó volt így. Jó, hogy nem voltam egyedül addig, akkor meg már mindegy volt. Most ismét terhes vagyok, 3 hét van hátra, és szeretném, ha megint így történne. Ő is örült, hogy ott lehetett. Kettőtök döntése legyen mindenképp. Könnyű szülést.
Üdv. 37 hkm
Üdv.37 hkm
én szeretném, ha bent lenne, de sajnos nem bírja ezeket a dolgokat. viszont most az előbbi hozzászólóktól merítettem ötletet, és megkérem, hogy a vajúdásra jöjjön be. ha azt sem bírja elviselni, akkor marad az eredeti terv: édesanyám.
bár lehet ő sem fogja bírni :D majd kiderül.
Sziasztok :)
Az en parom is bennt szeretne lenni :)
Mondta,hogy O elvagna a koldokzsinort is :)
En is nagyon szeretnem,ha mellettem lehetne...remelem minden ugy fog sikerulni,mert itt kulfoldon nincsen senkim,aki mellettem lenne...tehat szerintem jo 5let az apas szules :)
De tenyleg sokan vannak,akik nem birjak...
En kinnt maradnek szivesen,mivel nem birom a latvanyt,de utana tudom,hogy jo erzes,csak nah... ;)
Mindenkeppen nektek kell eldonteni,semmi sem kotelezo...ez is csak a MI ajanlasunk ;)
Miattunk ne ajuljon el a parod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!