Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jó ötlet vagy nem?

Jó ötlet vagy nem?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ti hogy vagytok vele. Szülésnél jobb ha az apa is bent van vagy nem? Én szeretném ha apás szülés lenne. De a barátnőm aki év elején szült ő azt mondja hogy inkább ne legyen bent. Ti hogy vagytok ezzel?

#apaszülés
2012. okt. 23. 14:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nálunk a vajúdás alatt bent volt, mikor a doki mondta, hogy akkor most nyomunk, akkor úgy döntött, inkább kimegy. De ez jó volt így. Jó, hogy nem voltam egyedül addig, akkor meg már mindegy volt. Most ismét terhes vagyok, 3 hét van hátra, és szeretném, ha megint így történne. Ő is örült, hogy ott lehetett. Kettőtök döntése legyen mindenképp. Könnyű szülést.

Üdv. 37 hkm

Üdv.37 hkm

2012. okt. 23. 14:21
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Vajúdásnál bent volt a párom, és mivel császár lett a vége, a műtőbe már nem jöhetett be. De szerintem jobb is volt ez így, mert szegény biztos elájult volna, pedig munkájából kifolyólag van gyomra, látott már egy-két dolgot. De valahogy az nagyon megviselte, hogy engem szenvedni lát, le volt sápadva, láttam rajta, hogy szarabbul van, mint én. :)
2012. okt. 23. 14:27
 3/17 anonim ***** válasza:
Szia, ez attól függ milyen a párod birja a vér stb. látványát vagy nem! Na meg a másik dolog csak akkor legyen bent ha ö is úgy akarja, nem a te kedvedért, mert vannak olyan férfiak akiket kicsitt megráz a szülés, de ez személytöl függö! A z én férjem bent volt az elsönél is most is bent lesz nem is tudnám lebeszélni róla! Ti beszéljétek meg ketten ne a barátnödre hallgass mert ezt te meg a férjed kell eldöntsétek együtt!
2012. okt. 23. 14:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnél apa volt bent, nagyon jó volt, hogy ott volt és persze ő is akart jönni. A másodiknál anyósom jött be mert a párom nem ért haza Németországból , de így is jobb volt, hogy nem voltam egyedül. Ha mindketten szeretnétek akkor menjen, de ha csak az egyikőtök, akkor inkább ne.
2012. okt. 23. 14:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A párom nagyon nem bírja az ilyesmit meg is beszéltük h csak a vajúdásnál lesz benn aztán kimegy. A kislányunk felulírta a tervet, olyan gyorsan jött h szinte már tolófájásokkal értem be. A párom ott volt velem végig, és azt mondta jól döntött h látta megszületni a babánkat :-)
2012. okt. 23. 14:41
 6/17 anonim ***** válasza:
Az én férjem is bent volt a szülésnél és a két császárnál is. Ő azt mondta semmi pénzért nem hagyta volna ki egyiket sem. Nekem is megnyuktató volt, hogy velem volt. De valóban ahány férfi annyiféle érzést hozz ki belőlük. Ezt a párodnak kell eldöntenie, hogy bemegy -e ha téged nem zavar. Erőltetni nem szabad. Ha mind a ketten akarjátok, annál meghittebb nincs, mint amikor együtt látjátok meg elöször a babócátokat.
2012. okt. 23. 14:50
 7/17 anonim ***** válasza:

én szeretném, ha bent lenne, de sajnos nem bírja ezeket a dolgokat. viszont most az előbbi hozzászólóktól merítettem ötletet, és megkérem, hogy a vajúdásra jöjjön be. ha azt sem bírja elviselni, akkor marad az eredeti terv: édesanyám.

bár lehet ő sem fogja bírni :D majd kiderül.

2012. okt. 23. 14:50
 8/17 A kérdező kommentje:
Igaz még nagyon messze vagyok tőle de már most ilyeneken gondolkodok. Igazából még nem beszéltünk erről. Majd lassan rá kérdezek csak kíváncsi voltam, hogy másoknak mi a véleménye. Sajnos én édesanyámra nem számíthatók nem a legjobb a kapcsolatunk és messze is lakik tőlünk. Ha esetleg párom nem akar bent lenni akkor megkérdezem anyósomat. Neki úgy is sok tapasztalata van ilyen téren (4gyereke van).
2012. okt. 23. 15:24
 9/17 anonim ***** válasza:
nekunk sajnos nem volt idonk ezt eltervezni... nem beszeltuk at idejeben,a kislanyunk is korabban jott, nagyon nagyon gyorsan folyt le minden, varta hogy bahivjam-ezt szules utan mondta el, mikor felhivtam hogy megvan a babank. szerintem keszult ra, minden vizsgalatra velem jott, csak nekem valahogy furcsa volt megkerdezni tole...most megint babat varok, de mar tudjuk hogy ott lesz. nekem szep elmeny a szules...siman ott lehetett volna velem, beszelgethettunk volna majd allhatott volna a fejemnel es nem latott volna semmi "veres dolgot"
2012. okt. 23. 16:34
 10/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Az en parom is bennt szeretne lenni :)

Mondta,hogy O elvagna a koldokzsinort is :)

En is nagyon szeretnem,ha mellettem lehetne...remelem minden ugy fog sikerulni,mert itt kulfoldon nincsen senkim,aki mellettem lenne...tehat szerintem jo 5let az apas szules :)

De tenyleg sokan vannak,akik nem birjak...

En kinnt maradnek szivesen,mivel nem birom a latvanyt,de utana tudom,hogy jo erzes,csak nah... ;)

Mindenkeppen nektek kell eldonteni,semmi sem kotelezo...ez is csak a MI ajanlasunk ;)

Miattunk ne ajuljon el a parod ;)

2012. okt. 23. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!