19 hetes vagyok, halál félelmem van. Gyógyszer nem akarok bevenni, nagyon rosszul vagyok, nem aludtam éjjel se. Orvos csak szerdán. Ötlet?
Mivel sürgősen meg kéne szabadulni a negatív gondolatoktól, próbáld ki ezt:
minden életkorban képzeld el magatokat a babával. Kezdd azzal, hogy hazajöttetek a kórházból - mutogasd meg neki a lakást, a szobáját, képzeld el, hogy mibe öltözteted, hogyan mentek sétálni, hogyan alszik.
Aztán legyen 6 hónapos, képzeld el, ahogy elkezd kúszni, mászni, ül, áll, majd elindul.
Képzeld el az első szülinapját, az első karácsonyt, hogy milyen ajándékot kap, hogyan játszik vele, mit szól a tortához, a fához.
Képzeld el, hogy nyaraltok, hogy tesója lesz, hogy oviba megy, hogy önállósodik, az iskolát, az első szerelmet, a ballagást, majd az egyetemet, az esküvőjét, és az unokáidat:) Mire a végére érsz ezeknek a gondolatoknak, meg is születik a babád, és nem lesz időd halálra, meg rossz dolgokra gondolni:D Kitartás!
Én is szembenéztem sajnos a terhességem alatt többször a pánikbetegség szörnyű rohamaival, de így tapasztalatból tudom mondani, amit nekem is mondtak, hogy a baba ott bent biztonságban van és minden rendben lesz!:) Tudom nagyon nehéz, nem tudom, hogy van-e valaki a közeledben, akivel tudsz beszélgetni, férj, szülő, testvér, bárki és hidd el, ha kibeszéled, megnyugszol. Volt ebből kifolyólag jó pár átvirrasztott éjszakánk nekünk is a férjemmel, de tényleg a babával minden rendben volt odabent, elmúlott 2 éves és egészséges és csodálatos kisfiú!:)
Szóval próbálj meg megnyugodni, tereld el a gondolataidat és kérj segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!