Egy pár éjjel arra lettem figyelmes, hogy ha az egyik oldalamról akarok átfordulni a másikra, akkor iszonyatosan fáj a szeméremcsontom. Tényleg nagyon fáj. Ez mitől van? Ártalmas vagy csak velejárója a babának?
Velejár,helyezkedik a babó,attól van.Nekem is fájt olyko-olykor,mert feszíti vagy a buksi,vagy más része.Ne aggódj:)
A legkutyább az,erre is készülj fel,h egy idő után kiválaszt magának egy oldalt,és a kerek pocid szépen féloldalt fog dudorodni:)Nagyon vicces látvány,én mindig visszabökdöstem neki,mikor már nagyon kényelmetlen volt.
Beszélgess vele,h menjen szépen egy kicsit odébb,figyeld meg,egy idő után hallagati fog rád.De szép idők is voltak:)
Könnyű szülést,és jó babázást kívánok!
Szia, én most 26 hetes vagyok, és ugyan ezzel szenvedek, a doki azt mondta, velejáróra, lesz jobb, és lesz még rosszabb idő szak is!
De majd pár hét múlva ott lesz a baba a karunkban és el is felejtjük ezeket a fájdalmakat!
Szép, és boldog baba várást!
Ez már sajna így lesz! Nekem is kb. ilyenkor kezdődött. Ez attól van hogy a szeméremcsont környékén az izületek meglazulnak, hogy felkészüljenek a szülésre. Nekem van úgy hogy alig bírok menni. Nem valami kellemes, de valahogy csak kibírjuk!
32 hetes kismama
ugyanez a bajom, kb 25 hetes korom óta. egyre kellemetlenebb lesz. ha mész ki éjszaka, először csak az egyik lábadat tedd le, aztán a másikat, nekem ez segített. illetve eddig direkt zárt lábbal fordultam, mert azt hittem, hogy az úgy jó, de most már rájöttem, hogy kevésbé fáj átfordulásnál, ha az egyik lábamat az égnek meresztem. :) tortúra az egész, de csak kibírjuk már valahogy. :) ja, egyre jobban fáj, minél jobban telik az idő.
36+3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!