Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes vagyok, halál félelme...

19 hetes vagyok, halál félelmem van. Gyógyszer nem akarok bevenni, nagyon rosszul vagyok, nem aludtam éjjel se. Orvos csak szerdán. Ötlet?

Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 15:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a baba jól van, a saját egészségem féltem nagyon, fáj a cicim és nagyon pánikolok, hogy mi lesz, miért fáj. Jön az este megint, nyomasztó, rettegek, nem tudok aludni, itt fogok úgy 2 től ülni....
2012. okt. 21. 18:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia! Tereld el jó dolgokkal a figyelmedet: pl film, könyv, zene, séta, barátnő stb, a negatívakkal meg ne foglalkozz. Egyél mézet, szopogass méhpempőt, az a sok hasznos vitamin, ásvány bevitel mellett még meg is nyugtat.

És beszéld ki a szeretteiddel a problémád, végezz jóga gyakorlatokat.

2012. okt. 21. 20:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez bennem is megvan de próbálok másra gondolni. Nekem gyerek koromba epilepsziám volt és attól félek, hogy a terhesség alatt ki ön megint. Meg hogy a pici is örököli. Szerencsére párommal sokat megyünk el itthonról hogy máshol járjon a fejem.
2012. okt. 22. 09:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia, semmi pánik.. a mellfájás is a terhesség tipikus tünete. [link]

olvasd el.. én a 8. hétben vagyok és minden bajom van(hányinger,fáradtság, mellfájás, ájulás érzése,nem tudok enni), a sógornőm mindig vígasztal, hogy egyenlőre nehéz elhinni, de lesz ennél jobb is a terhesség. Szóval kitartás ez ezzel jár, a terhesség még mindig nem betegség, akármilyen rosszul is érezzük magunkat.

2012. okt. 22. 16:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Hogy vagy ma?
2012. okt. 22. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!