19 hetes vagyok, halál félelmem van. Gyógyszer nem akarok bevenni, nagyon rosszul vagyok, nem aludtam éjjel se. Orvos csak szerdán. Ötlet?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 15:33
11/15 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a baba jól van, a saját egészségem féltem nagyon, fáj a cicim és nagyon pánikolok, hogy mi lesz, miért fáj. Jön az este megint, nyomasztó, rettegek, nem tudok aludni, itt fogok úgy 2 től ülni....
2012. okt. 21. 18:33
12/15 anonim válasza:
Szia! Tereld el jó dolgokkal a figyelmedet: pl film, könyv, zene, séta, barátnő stb, a negatívakkal meg ne foglalkozz. Egyél mézet, szopogass méhpempőt, az a sok hasznos vitamin, ásvány bevitel mellett még meg is nyugtat.
És beszéld ki a szeretteiddel a problémád, végezz jóga gyakorlatokat.
13/15 anonim válasza:
Ez bennem is megvan de próbálok másra gondolni. Nekem gyerek koromba epilepsziám volt és attól félek, hogy a terhesség alatt ki ön megint. Meg hogy a pici is örököli. Szerencsére párommal sokat megyünk el itthonról hogy máshol járjon a fejem.
14/15 anonim válasza:
Szia, semmi pánik.. a mellfájás is a terhesség tipikus tünete. [link]
olvasd el.. én a 8. hétben vagyok és minden bajom van(hányinger,fáradtság, mellfájás, ájulás érzése,nem tudok enni), a sógornőm mindig vígasztal, hogy egyenlőre nehéz elhinni, de lesz ennél jobb is a terhesség. Szóval kitartás ez ezzel jár, a terhesség még mindig nem betegség, akármilyen rosszul is érezzük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!