Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lábzsibbadásra valami ötlet?...

Lábzsibbadásra valami ötlet? Már megőrülök tőle! Nem tudok aludni se!

Figyelt kérdés

Nem is annyira zsibbadás, inkább olyan bizsergés. Mindig próbálom kimozgatni, de attól meg be akar görcsölni a vádlim! Van valami jó tippetek?

34 hkm

2012. okt. 14. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Szeded a magnéziumot? Talán az segíthet. Meg polcold fel a lábaidat,pihentesd.
2012. okt. 14. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Vizesedés? Nekem az elejétől kezdve vizesedett, az tud ilyen fura, elmondhatatlan érzést kiváltani. Aztán bejött a hűvös, megszűnt a vizesedés. Ma azonban ahogy készítettem az ebédet, megint visszatért az érzés - kint melegszik az idő -, és ahogy felhúztam a nadrágom szárát, láttam, hogy megint vizes.
2012. okt. 14. 21:30
 3/10 A kérdező kommentje:
szedek magnéziumot (magnerot, napi két magnerot) és nem vizesedem. A szoptatós párnát szoktam a lábam alá tenni, de háton meg egy idő után nem érzem jól magam és át kell fordulnom. Esetleg hidegvizes borogatás segíthet?
2012. okt. 14. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem a magnezium onmagaban nem segitett de kalcium pezsgotablettaval egyutt egy az egyben elmulasztotta! En is nagyon szenvedtem tole. Egyebkent vizes rongy volt a gyors megoldas meg.

29h km

2012. okt. 14. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem a vizesedést. Az is lehet, hogy a picur nyom valami ideget, nem?
2012. okt. 14. 22:14
 6/10 A kérdező kommentje:

nyomhatni nyomhat, de minden éjszaka? :(

Jól van, hát megpróbálom a vizes rongyot meg a kálcium tabit, remélem segít majd vmit!

Köszönöm a válaszokat!

2012. okt. 14. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Én lóbalzsammal szoktam még bedörzsölni, mindig este jön elő, mikor a legjobbakat pihenhetném ... :(
2012. okt. 15. 09:44
 8/10 anonim ***** válasza:
A Magnerotot nem lehet kálciummal bevenni,gátolják egymás felszívódását.Benne van a tájékoztatóba.2-3órát tarts a kettő között.
2012. okt. 15. 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia,

A leirtak alapjan lehet, hogy nyugtalan lab szindromad van. Vicces neve van, de sajnos ez teljesen komoly es nagyon kellemetlen betegseg lehet. Menj el a haziorvosodhoz, vagy ha tudsz akkor neurologus szakrendelesre. Sajnos elofordul, hogy a haziorvos nem is ismeri ezt a betegseget.

[link]

2012. okt. 15. 13:10
 10/10 A kérdező kommentje:

8-asnak, orvos mondta, hogy így szedjem, a kálciumot vízben feloldva... De ezt orvosa válogatja szerintem, hogy mit mondanak a szedést illetően.

Doki azt mondta, hogy ezzel sok mindent nem lehet kezdeni, tűrni kell... :( Majd szülés után elmúlik.

Köszönöm a válaszaitokat!

2012. okt. 15. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!