Lábzsibbadásra valami ötlet? Már megőrülök tőle! Nem tudok aludni se!
Nem is annyira zsibbadás, inkább olyan bizsergés. Mindig próbálom kimozgatni, de attól meg be akar görcsölni a vádlim! Van valami jó tippetek?
34 hkm
Nekem a magnezium onmagaban nem segitett de kalcium pezsgotablettaval egyutt egy az egyben elmulasztotta! En is nagyon szenvedtem tole. Egyebkent vizes rongy volt a gyors megoldas meg.
29h km
nyomhatni nyomhat, de minden éjszaka? :(
Jól van, hát megpróbálom a vizes rongyot meg a kálcium tabit, remélem segít majd vmit!
Köszönöm a válaszokat!
Szia,
A leirtak alapjan lehet, hogy nyugtalan lab szindromad van. Vicces neve van, de sajnos ez teljesen komoly es nagyon kellemetlen betegseg lehet. Menj el a haziorvosodhoz, vagy ha tudsz akkor neurologus szakrendelesre. Sajnos elofordul, hogy a haziorvos nem is ismeri ezt a betegseget.
8-asnak, orvos mondta, hogy így szedjem, a kálciumot vízben feloldva... De ezt orvosa válogatja szerintem, hogy mit mondanak a szedést illetően.
Doki azt mondta, hogy ezzel sok mindent nem lehet kezdeni, tűrni kell... :( Majd szülés után elmúlik.
Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!