Jó ötlet így "elmondani" apának a hírt?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen ötlet a pozitív terhességi tesztet a párom laptopjára tenni, mielőtt felébred, egy cetlivel, hogy "Szia apa!"?2012. ápr. 20. 20:50
1/17 Tóth Bernadett2 válasza:
Jó ötlet szerintem! :) Gratulálok!
3/17 anonim válasza:
Még elhamarkodott, sok minden megtörténhet addig, ne éljétek bele magatokat.
4/17 anonim válasza:
Utolsó, nagyon kedves a hozzászólásod... :S
Kedves Kérdező, igenis mondd el így a párodnak és örüljetek a pozitív tesztnek!!!!!!!
5/17 anonim válasza:
Jaj utolsó!!! :-( miért vagy ilyen.Nem kell így hozzáállni.mindig történhet olyan dolog amire senki se számít.De a jelenbe kell élni.és igenis együtt kell örülni.ha baj van is együtt kell átélni.De ez az első lépés egy csöppnyi élet indulásához.Gratulálok!vigyázz magadra!és nagyon jó ötlet
7/17 anonim válasza:
Üüüüü kedves 3., ez egy igazán elmés megjegyzés volt. Én a pozitív teszt után azonnal hívtam, és belepityeregtem a telefonba, hogy kisbabánk lesz. :) /nem bírtam kivárni, míg hazajött. :))/ Röviddel ezután egyébként a családdal is közöltük.
Tökéletes lesz így, és nagyon sok boldogságot!! :))
37 hetes kismama
8/17 anonim válasza:
Jó ötlet! Csak bírd kivárni a reggelt!!!!!;) Gratula!
10/17 anonim válasza:
Én két vetélés után is azt mondom jó ötlet és örüljetek neki!!!
Majd írd meg mit szólt. Biztos meglepődött. :)
Boldog babavárást!
22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!