KicsiSzív 2 kérdése:
15 hetesen ment valaki 4D-re? Jó ötlet?
Szerintem a 4D minden esetben nagy élmény.
Ha ez még meg is nyugtat téged, akkor azt gondolom nincs semmi vesztenivalód, ha korábban mész!
Én mozizni a 25. héten voltam, és fantasztikus volt látni a kicsit, akinek ekkor már nagyon babás arca volt.
Unokatesómnak nehéz terhessége volt eü. okok miatt, és nagyon féltette a babát, ezért ők már 12 hetesen is megnézték (és utána még 2x is később). Azt mondta, hogy ilyen korán is felejthetetlen élmény volt, nem beszélve arról, hogy őt ezek a 4D-s uh-k mindig megnyugtatták, tehát ha ő jól érezte magát ezáltal, akkor a baba is. :)
2012. jún. 4. 14:58
Sajnos nekünk csak 1 alkalomra van pénzünk, de megvárjuk a 26. hetet, hogy már kicsit babás arca legyen :) Ha megtehetnénk, minden hónapban mennénk 4Dre, biztos nagyszerű élmény akárhány hetesen.
2012. jún. 4. 15:04
Azok a gépek, amik tudnak 4déül, már úgy vannak hangolva, hogy ne ártson a babának, úgyhogy akár többször is csináltathattok. 15 hetesen mondjuk én nem csináltattam, most, 16 hetesen is csak azért, mert véreztem, és a doki mondta, hogy csináljunk, egyébként csak a 18 héten akartam. :( De nincs baj, és ez a lényeg, sőt még azt is láttuk, hogy kislány!!! :D Szóval ha a lelki megnyugvás érdekében fontos nektek, akkor hajrá, de készüljetek fel, hogy lehet, hogy még nem tudnak semmit mondani a baba nemével kapcsiban. Minden esetre gratulálok!
2012. jún. 4. 15:06
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi!Igen naagyon megnyugtatna az biztos!Eddig az összes ultrahang megnyugtatott!A 11 hetesen bentvolt a férjem is velem,hááát nekünk nagy élmény volt látni Őt mocorogni.. :) Söt mikor még csak petezsák volt az is óriási dolog volt föleg hogy ennyi évet vártunk rá!
5/10 A kérdező kommentje:
Médea13 sajnálom hogy véreztél de a lényeg hogy nincs baj!Gratulálok a kislányodhoz! :) A neme mindegy hogy mi lesz,de mi fiura számítunk mert azt hallottam hogy lombiknál inkább fiúk..de télleg mindegy mi lesz!
szia! En kulfoldon elek es szinten kisbabat varok es nekem az osszes uh alkalmaval megnezik 4D-n, prsze ez itt sem tamogatott, de vol egy olyan lehetoseg a dokimnal, hogy ez megvasarolhato es en kertem. A lenyeg az, hogy mot voltam alig 9 hetesen es mar most oriasi elmeny volt latni es iszonyat kulonbseg van 2 es 4D kozott. Sztem barmikor mesz nagyon nagy elmeny. Pl nekem mar most latszott, hogy mocorog 2D-n meg semmi. Anno a kislanyommal is igy voltam vegig es sztem nincs "legjobbkor" mert mindig csodalatos.
2012. jún. 4. 16:20
utolso vagyok es szeretnek egy kozhelyet eloszlatni bocs az offert :) szal semmilyen uh gep nem artalmas, ha minden nap nezned sem lenne semmi baj. Nm csak azok a berendezesek amik "tudnak 4deul" hanem a kevesbe korszeru 2D gepek sem. A kulonbseg abban van hogy a 4D gepek egy szamitogepes program segitsegevel valosaghu arcot rajzolnak a babadnak, maga az eljaras ugyanazon alapszik.
2012. jún. 4. 16:26
Én is a 15. héten voltam először (aztán mégegyszer voltam a 22. héten. Kicsit később akartam menni, a 29-30.hét körül, de az én fiam nagyon keveset mozgott egész terhesség alatt-kiidegelt rendesen, és kénytelen voltam előbb menni, hogy meglessük ..)
Szóval nagyon élvezhető volt a 15. héten is,már igazi kis emberforma! És akkor tudtam meg 100%-ra, hogy fiam lesz :)
El is sírtam magam rendesen..:)
2012. jún. 4. 17:15
16.19.és 27.héten voltunk 4D uh-n és mind nagyon klassz volt! (Harmadik terhességem, mindnél ugyanúgy mentünk)
2012. jún. 4. 18:07
10/10 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: