13. hetesen, napok óta nem múlik a fejfájásom, enyhe gyógyszerekre sem. Ötlet?
tudom, hogy nem nagy ötlet, én migrénes vagyok, még mielőtt babát vártam sokféle gyógyszer nem segített, volt, hogy a kávé hozott enyhülést.
Várandósságom alatt eddig egysezr fájt a fejem, olyan gyógyszerem nem volt, amit terhesen is be lehetne venni, aztán eszembejutott a kávé:) ittam egy jó nagy bödönnel (sok tej,kevés kávé) és ez segített.
Tudom, hogy nem mindig használ, de hátha...
Szia!Én a terhesség előtt illetve a 12-16. hétig migrénes voltam, hála azóta semmi. A védőnőm ajánlotta a Shüszler féle sót abból is a 7 (hetest) ami magnézium (gyógyszertárban kapható). Kis pohár vízben fel kell oldani 10 szemet és meginni, ez mindig segített, ha nem múlik egy nap 3 alkalommal is meg lehet ismételni. Én azóta megelőzésképpen illetve a húzódások, keményedések elkerülése végett napi 3x1 szemet szedek.
24 hetes kismama
nekem is nagyon sokat fáj a fejem, a bátyám gyógyszerész, Ő azt mondta Algopyrint semmiféleképpen nem szabad bevenni, mert olyan hatóanyagok vannak benne ami árthat a babának.
Próbáld a kávét, ha nem segít akkor a: Panadol + megfelelő tarkó alátámasztás + vizes ruha a homlokra és sok fekvés nekem mindig beválik. Esetleg kérd meg aput hogy masszírozza a tarkódat és halántékodat, az is sokat segít.
köszi az ötleteket, megpróbálom a kávét, mert amúgy sose iszom, hátha pont ezért válik be...
Schüsslert és a belladonnát próbáltam, egyébként kicsit enyhítette ez a keverék,legalább már aludni tudtam.
No, lefőzök egy kis kávét, anyós miatt anno vettünk kávéfőzőt, hogy ha jön, legyen...most én is kipróbálom a kávés tudományom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!