Ártottam vele a babának? Iszonyú fejfájásom volt, és be vettem rá egy egész szem algopirint.
Egyetlen egy szemmel nem ártasz neki. Nem ezen fog mulni hogy megmarad-e a babád , vagy sem....Ha erős s élni akar megmarad! Az idegeskedés sokkal jobban árt!Pihenj sokat, s kitartást!
Jó babavárást!
26 hetes km
szia.
amikor nekem becsípődött a derekam két hete akkor a dokim azt mondta hogy bár nem rendszeresen, de ritkán nyugodtan bevehető algopiryn. Pedig én akkor már 22 hetes voltam. azóta váltottam Panadolra.
ne aggódj, egy szemtől még nem lesz semmi baja a babaádnak! :-)
Nekem sokszor volt fejgörcsöm, olyan 20-24. hétig és volt, hogy kénytelen voltam bevenni fájdalomcsillapítót. Nekem a dokim azt kérdezte, hogy mit szedtem a terhesség előtt (mert nekem migrénes fejfájásaim voltak) és mondtam, hogy algoflex fortét. Azt mondta, akkor ha fáj, azt bevehetem, de az eléggé erős, így panadolt választottam. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nem fogsz ártani neki az biztos!
35 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!