Tegnap iszonyatos fejfájásom volt szerintem a front miatt, és bevettem egy fél szem Algopirynt, ugye nem nagy kárt csináltam a babának? 20hetes vagyok.
Szia!
Nyugodj meg! Én nagyon fejfájós vagyok már gyerek korom óta,ez most sem kimél.Volt hogy egy nap kettő Algopirint is bevettem mert ha nekem fáj a fejem akkor tuti hogy görcs szerüen.Az orvosom azt mondta fájdalom és lázcsilapitásra csak Algopirint szedhetek.Nyugi nem lesz baj! Az elején én is paráztam.Jó baba várást!
Üdv:12 hetes kismama
Köszönöm a válaszokat.
Boldog babavárást nektek.
Szia! Nekem a védőnőm Paramax-ot javasolt terhesek is szedhetik! Ez egy fájdalom csillapitó! Nekem bevált én is érzékeny vagyok a frontokra! Egyébként ezekben a hetekben a hormonváltozás miatt is sokat fájhat a fejed!
35 hetes kismami
Algopyrint a terhesség bármelyik szakában be szabad venni.
Rendszeres szedése nem terhesen sem ajánlott, de alkalmanként 1-1 szem semmi bajt nem okoz. Az Aspirint kell kerülni az utolsó trimeszterben, mert az gátolhatja a véralvadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!