Veszélyes 40-58 éves korban gyermeket válalni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 16:55
11/24 anonim válasza:
Mindenki akkor vállal gyerket amikor felkészül rá, és amikor lehetösége van, rá, de szerintem is az lenne a gond hogy nem tudni meddig élünk, és a mai világban 50-et is ritka aki eléri szóval mi lenne a babávl ha valami szörnyüség történne?!
12/24 A kérdező kommentje:
A gyereket más fogja felnevelni,vagy árva lesz
2012. okt. 21. 17:38
14/24 anonim válasza:
40. évesen szerintem belefér, 50. évesen már én is későnek mondanám.
Az pedig, hogy ki mikkor hal meg senki nem tudja. A 20. éves anyuka is meghalhat holnap autóbalesetben nem csak az 50 éves.
15/24 anonim válasza:
Mikor megszülettem apa 58 éves volt. Most 19 éves vagyok, és hát apa ugye 77 éves. Elég furcsa. Eléggé öregszik már, nehezen értjük meg egymást.
16/24 A kérdező kommentje:
Én kiváncsiságbol kérdeztem,nem akarok gyereket még fiatal vagyok ráérek.
2012. okt. 21. 17:50
17/24 anonim válasza:
Veszélyesnek veszélyes...Bár tényleg nem mindegy, hogy 40 vagy 58, azért szerintem a két életkor között óriási a különbség! 40 évesen még tényleg elfogadható a gyermekvállalás, de én azt, amikor valaki közel a 60-hoz vállal babát, óriási felelőtlenségnek tartom.
18/24 A kérdező kommentje:
40-58 éves között van 18 év kor különbség,ami sok.Szerencsére nekem 1 rokonom se meg ismerőseim se válaltak gyereket ennyi idősen
2012. okt. 23. 09:47
19/24 anonim válasza:
megnő a genetikai betegségek kockázata is, mivel elöregednek a petesejtek is, és a hímivarsejtek is több betegséget "hordozhatnak".
20/24 anonim válasza:
nő 40 évesen szülni is rizikos,viszont férfi 50 évesen is csinálhat gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!