Veszélyes egy 40 év feletti nőnek két császármetszés után gyermeket vállalnia? Sőt ha az apa jelölt ráadásul dohányzik?
Ha szeretnél gyermeket, akkor rajta. Nem hiszem, hogy veszélyes lehet. Másnak is dohányzott férje/barátja.
A császármetszéssel ne foglalkozz! Viszont 40 év felett már nem tanácsos szülni, mert nem elég rugalmas az ember, de te/ti tudjátok. Én azért sok sikert kívánok!
14L
40 felett csak elsőt szülni durva...
A mai világban rengetegen szülnek 40 felett.
Császár után... hát van olyan orvos, aki császár után már nem enged hüvelyi úton szülni, van aki igen.
A dohányzás meg... amúgy sem egészséges, de amíg nem az orrod alá fújja, addig igazából max nehezíti a teherbeesést, de utána már nem befolyásol. Nekem legalábbis ezt mondta a dokim, amikor terhes voltam.
Ha szeretnéd, tudok ajánlani Bp-en egy nagyon jó szülés-nőgyógyászt, aki egyben genetikus is, így minden kérdésedre tud válaszolni.
Nem írod mennyi idős az apajelölt. De még ha minden jól megy, és egészséges lesz a pici, akkor is ott lóg a kérdés, hogy megéri-e apuka a ballagását.
Jó lenne, ha leszokna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!