Meddig érzékeny a vágás utáni heg császármetszés helyén? és az normális, hoyg keményebb, olyan mirigyes az egész csík tapintása?
Figyelt kérdés
két orvos szerint is ez így van jól, nekem meg fájogat még 3 év után is, és idegesít, hogy mi ez a keménység.2011. ápr. 28. 21:38
1/2 anonim válasza:
Én már a második héten nem éreztem semmit,de én elmennék a helyedben egy harmadik orvoshoz is,mert szerintem ez így nincs rendjén.Nekem is szokott néha érzékeny lenni(enyhén fájni),de akkor is az időjárás változás miatt és csak egy vagy két napot maximum.
2/2 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm
2011. máj. 7. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!