Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kismamák mért szednek...

A kismamák mért szednek állandóan vitaminokat?

Figyelt kérdés

Az ember alapból nem úgy van kitalálva,hogy mikor terhes akkor a baba a mamából kapja a tápanyagot?

Minek kell ilyen mesterségesen előállított vackokkal mérgezni a még megsem született babót?

Anyu se szedett mikor velem terhes volt,mégsincs 5 kezem meg 2 fejem...

2012. okt. 19. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
55%

Már ne haragudj te igen idióta!

Mégis kit hülyézel le??? Mi a fészkes francért tetted fel a kérdést, ha megsértődsz rajta és nem tudod értelmes válaszokkal megvédeni a saját mondandódat.

Nagyon gyerekes vagy!

2012. okt. 19. 19:47
 62/81 A kérdező kommentje:

Te megint mi az istenről beszélsz?

Kit hülyéztem le?

Senkit

A kommentjeitek élnek?

Nem

Akkor megint miért háborodtál fel?

Aki gyerekes szerintem az nem én vagyok.

Ezek után már én is személyeskedem

2012. okt. 19. 19:51
 63/81 anonim ***** válasza:
55%

Nyugodtan személyeskedj csak!

A válaszainkat hülyézted le, ami nagyon idióta és gyerekes dolog.

Ha már nem tudod észérvekkel megvédeni magad, akkor inkább dobálózol itt a sértésekkel. Mi ez ha nem ovis szint?

De én biztos nem pazarlom rád az időmet. Kár hogy egyáltalán elolvastam ezt a hülye kérdést. És leállok vitatkozni egy ilyen lúzerrel.

Na pá.

2012. okt. 19. 19:54
 64/81 A kérdező kommentje:

De de pazarlod

Ha nem érdekelne az amit írok akkor ezt sem írtad volna le :)

Én nem akartam senkivel itt veszekedni,de te belémkötsz folyamatosan.

Az hogy lehülyézem a választ istenem...

nem azt hülyéztem le aki mondta,vagy a mondandóját hanem magát a hülye választ

Ezen nem kell ennyire felakadni szerintem

2012. okt. 19. 19:56
 65/81 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem voltam magzatvédő-vitamin párti. Az elején szedtem folsavat, majd néha-néha mikor eszembe jutott vettem be terhesvitamint, úgy 1 héten 1x-2x. Most szoptatás alatt sűrűbben veszek be, mert a Picur mellett nem mindig jut időm az egészséges étkezésre.
2012. okt. 19. 20:01
 66/81 anonim ***** válasza:
72%

a 42es válaszodhoz szólnék hozzá kedves kérdező. valóban rohamosan nőtt a népesség akkoriban. de annak nem néztél már utána, hogy mekkora volt a csecsemő halálozás, mennyi beteg baba született?? valószínűleg azért tömjük magunkat a rengeteg "szarral" hogy ezt megelőzzük.

egyébként meg ha azt mondod hogy neked mindegy, hogy szedik e vagy sem... hát a válaszaidból nem ez jön vissza. régebben tisztább volt a levegő, a zöldségek, gyümölcsök vitamin tartalma is nagyobb volt mint most. az állatoknak nem azokat a tápokat adták amiket mostanában, tehát a húsuk is jobb volt... ma meg? inkább nem eszem meg ezeket a "vitamingazdag" vackokat és inkább eszek vitaminkészítményeket.

2012. okt. 19. 20:05
 67/81 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó vagyok még mindig. Ez az egész vitamin-dolog csak marketing. Édesanyám gyógyszerész, és ő kifejezetten megkért, hogy ne szedjem napi rendszerességgel a terhesvitamint. Na ő tudja, hogy csak biznisz az egész.
2012. okt. 19. 20:07
 68/81 anonim ***** válasza:
79%
Vicces hogy aki nem ért egyet a kérdezővel, az "nekimegy" és mindegy ki az, "mit jösz MEGINT nekem" :D holott mindig mással vitatkozik :D És kedves kérdező, a kérdésed felkerült már más stílusban, nem egyszer, és ahol nem lenéző a kérdés, ott nem volt hiszti. Mindenki el kell fogadja a másik álláspontját, de nem kell aszerint élnie. Mindenkinek más a tapasztalata, és ha kicsit magadbanézel te is tudod, hogy bunkó vagy. A kérdésed alapból lenézi a sok kismamát, aki a babáján szeretne SEGÍTENI, és valamiylen meggyőződésből (pl orvosi tanácsra) szedi. Abban a pillanatban ahogy kiírod hogy "vackokkal mérgezni" majd rögtön pedálozol azzal hogy a te anyukád sem szedett semmit, már lenézed azokat akik így élnek. Az ellenpéldákra és értelmes kérdésekre nem válaszolsz, csak a baromságokra, és csak veszekedni jössz. Gondold át.
2012. okt. 19. 20:33
 69/81 anonim ***** válasza:
10%

Kedves Kérdező!

Ezen az oldalon nem lehet értelmesen vitatkozni, erre én már rég rájöttem:) Ha más a véleményed szétszednek, és te vagy a szemét. Pedig csak máshogy gondolkozol teljesen hétköznapi dolgokról(mert ha még azt kérdezted volna, hogy szabad-e bankot rabolni, megérteném a válaszolók stílusát)

A magzatvédő vitaminokról meg annyit, hogy a testvérem végig szedte a piacvezető terméket, mégis 3 perccel a születése után meghalt a babája fejlődési rendellenességben, amit előzőleg nem vett észre senki, úgyhogy a férje mehetett haza szétszedni a gyerekszobát...

Én nem szedtem semmit(csak vasat, de azt amúgy is sokszor szedek , mert vashiányos vagyok) mégis makk egészséges fiam született, nem romlottak a fogaim, és a hajam se hullott...

2012. okt. 19. 21:01
 70/81 anonim ***** válasza:
2012. okt. 19. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!