A kismamák mért szednek állandóan vitaminokat?
Az ember alapból nem úgy van kitalálva,hogy mikor terhes akkor a baba a mamából kapja a tápanyagot?
Minek kell ilyen mesterségesen előállított vackokkal mérgezni a még megsem született babót?
Anyu se szedett mikor velem terhes volt,mégsincs 5 kezem meg 2 fejem...
Már ne haragudj te igen idióta!
Mégis kit hülyézel le??? Mi a fészkes francért tetted fel a kérdést, ha megsértődsz rajta és nem tudod értelmes válaszokkal megvédeni a saját mondandódat.
Nagyon gyerekes vagy!
Te megint mi az istenről beszélsz?
Kit hülyéztem le?
Senkit
A kommentjeitek élnek?
Nem
Akkor megint miért háborodtál fel?
Aki gyerekes szerintem az nem én vagyok.
Ezek után már én is személyeskedem
Nyugodtan személyeskedj csak!
A válaszainkat hülyézted le, ami nagyon idióta és gyerekes dolog.
Ha már nem tudod észérvekkel megvédeni magad, akkor inkább dobálózol itt a sértésekkel. Mi ez ha nem ovis szint?
De én biztos nem pazarlom rád az időmet. Kár hogy egyáltalán elolvastam ezt a hülye kérdést. És leállok vitatkozni egy ilyen lúzerrel.
Na pá.
De de pazarlod
Ha nem érdekelne az amit írok akkor ezt sem írtad volna le :)
Én nem akartam senkivel itt veszekedni,de te belémkötsz folyamatosan.
Az hogy lehülyézem a választ istenem...
nem azt hülyéztem le aki mondta,vagy a mondandóját hanem magát a hülye választ
Ezen nem kell ennyire felakadni szerintem
a 42es válaszodhoz szólnék hozzá kedves kérdező. valóban rohamosan nőtt a népesség akkoriban. de annak nem néztél már utána, hogy mekkora volt a csecsemő halálozás, mennyi beteg baba született?? valószínűleg azért tömjük magunkat a rengeteg "szarral" hogy ezt megelőzzük.
egyébként meg ha azt mondod hogy neked mindegy, hogy szedik e vagy sem... hát a válaszaidból nem ez jön vissza. régebben tisztább volt a levegő, a zöldségek, gyümölcsök vitamin tartalma is nagyobb volt mint most. az állatoknak nem azokat a tápokat adták amiket mostanában, tehát a húsuk is jobb volt... ma meg? inkább nem eszem meg ezeket a "vitamingazdag" vackokat és inkább eszek vitaminkészítményeket.
Kedves Kérdező!
Ezen az oldalon nem lehet értelmesen vitatkozni, erre én már rég rájöttem:) Ha más a véleményed szétszednek, és te vagy a szemét. Pedig csak máshogy gondolkozol teljesen hétköznapi dolgokról(mert ha még azt kérdezted volna, hogy szabad-e bankot rabolni, megérteném a válaszolók stílusát)
A magzatvédő vitaminokról meg annyit, hogy a testvérem végig szedte a piacvezető terméket, mégis 3 perccel a születése után meghalt a babája fejlődési rendellenességben, amit előzőleg nem vett észre senki, úgyhogy a férje mehetett haza szétszedni a gyerekszobát...
Én nem szedtem semmit(csak vasat, de azt amúgy is sokszor szedek , mert vashiányos vagyok) mégis makk egészséges fiam született, nem romlottak a fogaim, és a hajam se hullott...
Esetleg ezt nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!