Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kismamák mért szednek...

A kismamák mért szednek állandóan vitaminokat?

Figyelt kérdés

Az ember alapból nem úgy van kitalálva,hogy mikor terhes akkor a baba a mamából kapja a tápanyagot?

Minek kell ilyen mesterségesen előállított vackokkal mérgezni a még megsem született babót?

Anyu se szedett mikor velem terhes volt,mégsincs 5 kezem meg 2 fejem...

2012. okt. 19. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
84%
Még okosabb vagy :D A terhesvitamin szedését elsősorban a nőgyógyászok ajánlják, és kezdték ajánlani a kismamáknak. Azért eszik ezeket a "szarokat". Tehát nem csak a készítményt minősíted (gondolom biológus és kémikus is vagy hogy tudd az összetételét és hatását), hanem a szakmai tapasztalatát több ezer orvosnak.
2012. okt. 19. 18:12
 22/81 anonim ***** válasza:
63%

Ja, ki beszél a nőgyógyászokról???

Akkor ne beszéljünk egy belgyógyászról sem, aki Téged műt mondjuk sérvvel. Nem kérsz érzéstelenítést/altatás igaz? Ki tudja, mit nyomnak Beléd. Különben is, a fájdalom csak illúzió!

2012. okt. 19. 18:13
 23/81 A kérdező kommentje:

Most hogy jön ez ide?

Mért kell személyeskedni?

Nem mindegy az hogy én mennyi idős vagyok neked?

/elmúltam már 18 ha ennyire érdekel/

24/81 anonim ***** válasza:
100%
De nézd, mindenki saját maga dönti el, hogy szedi-e vagy sem. Te megkérdezted, hogy miért szedik, mi meg válaszoltunk. Nem kéne itt az igét hirdetni, hogy ördögtől való...
 25/81 anonim ***** válasza:
64%

Már írtam ide pár választ, és közben vigyorgok!

IMÁDOK ILYENKOR ZÖLD KEZEKET NYOMKODNI!!!!!

2012. okt. 19. 18:14
 26/81 A kérdező kommentje:

Na jó akkor én itt szerintem lezárom ezt a kérdést mert teljesen elkanyarintottátok másfelé a témát/ "érzéstelenítő",meg "hány éves vagy..."/

Ha nem tetszik másnak a véleménye akkor meglehet fogni az egeret és rákattintani a vissza gombra,vagy pedig támadás nélkül értelmesen leírni a véleményed.

Nem úgy hogy " Na akkor kérdezd meg anyádat.."

Köszi:)

2012. okt. 19. 18:15
 27/81 anonim ***** válasza:
84%

Elég hihetetlen, hogy ennyire rosszul vagy...

Kismama vagy egyáltalán? Vagy csak okoskodsz?

28/81 A kérdező kommentje:

Én le is írtam hogy mindenki eldöntheti hogy szedi e vagy sem.El lehetne olvasni is amit írok nem csak az első mondatig :)

Én csak a véleményem írom le,mert ugye nem tilos

29/81 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám 31, 28 és 20 éve volt terhes.

Mind a három alkalommal már folsavat és kalciumot kellett szednie.

Egyébként az, hogy anyukádnak nem romlott a foga, tiszta mázli és genetika, mert valószínűleg egész életében jók voltak a fogai.

Mit csináljanak a terhességi diabéteszesek, akiknek csak meghatározott mennyiséget szabad enni? Vagy az allergiások?

Nem tök mindegy neked, hogy egy kismama szed-e vitamint, vagy sem? Az ő dolga, teste, élete, babája. Egyetlen vitamint szedő kismamának sem az a célja, hogy ártson a gyermeknek.

2012. okt. 19. 18:17
 30/81 anonim ***** válasza:
100%
Itt mindenki a véleményét írta le. Na de egy kérdés: hogy viszel be a szervezetedbe 1 nap 400mikrogramm folsavat élelmiszerekkel?
2012. okt. 19. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!