A kismamák mért szednek állandóan vitaminokat?
Az ember alapból nem úgy van kitalálva,hogy mikor terhes akkor a baba a mamából kapja a tápanyagot?
Minek kell ilyen mesterségesen előállított vackokkal mérgezni a még megsem született babót?
Anyu se szedett mikor velem terhes volt,mégsincs 5 kezem meg 2 fejem...
Én is a terhesvitaminokról beszéltem, röntgenes példával, a régi idők nagyapáiról.
Te meg anyukádról a régi idők anyukájáról aki nem szedett vitamint.
Ha nem találod a párhuzamot a világ fejlődése és a kommentem között, olvasd el mégegyszer.
Régen (kb 100 ) éve sem szedtek vitamint.A föld lakossága mégis rohamosan nőtt.
Most ezzel nem belekötni akarok abba amit mondasz,csupán elmagyarázni azt ahogy gondolom.
Ha nem érteném akkor kérdeznék :)
szerintem...
A 37esre is! Érdekelne egy profi válasz a tápértékekről! :)
És egy statisztikát is nézz már nekünk a 100 éve meghalt és megszületett gyermekek arányáról / család. Vagy tekintsünk Semmelweis elé.. aki bár szétmarrta a kezét, de rájött hogy fertőtleníteni pl fontos (pedig előtte is nőtt a föld lakossága, ugyanúgy ahogy nem volt elegvíz sem régen, mégsem haltak bele, bezzeg ha neked kéne túlélned ugye.. :D), és kevesebb kisbaba és kismama hal meg fertőzésben. Azóta nem hipóban áznak az orvosok kezei, de nem értem miért nehéz elfogadni a fejlődést :D És egyetlen választ sem kapott egyik válaszoló sem erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!