Szülés alatt honnan látja az orvos, hogy téraránytalanság van és császárra lesz szükség?
Ki mondta neked, hogy 100mm-ig engedik megszülni? Hiszen ez egy átlagos baba mérete szüléskor.
Kérdező, az uh saccolásra sajnos sokszor nem lehet adni. Nekem is 3500at mondott a 37. héten és 36cm-s fejkörfogatot. Hár 1 hét múlva 3kg-val és 33mas buksival született meg. A csípőd szélessége is számít pl a térarántalanságnál.
Nekem ezt több szülész nőgyógyász mondta mivel elég nagy babám lett és ez ugye már az Uh-on is látszott. A 100 BPD már nem az átlag, nálunk 97,4 mm volt szülés előtt és a kisfiam fejátmérője 38 cm volt azért tudtam megszülni, mert nem vagyok nádszál alkatú, bár így sem volt egy fáklyás menet, mert majdnem császár lett a vége.
Picit olvass utána, ha nem hiszed el, én is sokat olvasgattam erről míg terhes voltam.
2-es hozzászoló
De itt egy netes kalkulátor is, ami ugye a nagy átlagot írja:
Szülés várható időpontja: 2012-10-16
Fogamzás feltételezett ideje: 2012-01-24
Betöltött hét: 40
Hátralévő napok száma: -3
Trimeszter: harmadik
Magzat átlagos méretei:
CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 500 milliméter
!!!BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 99 milliméter
THQ (mellkas átmérő): 101 milliméter
FL (combcsonthossz): 75 milliméter
Súly: 3400 gramm
HC (fej körfogat): 344 milliméter
AC (has körfogat): 248 milliméter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!