Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányas bpd-ig "engedik" a...

Hányas bpd-ig "engedik" a hagyományos szülést? A téraránytalanság miatt van ilyen határ egyáltalán?

Figyelt kérdés
39 hetesen 103 mm a kisfiam bpd-je, mire számítsak.

2012. szept. 19. 06:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Elméletileg 10felett nézik, barátnőmnek 10,1volt- nézték neki, de simán megszülte- és "csak" 35cm-s volt a fia feje.

Nekem is 10es bpd-t mértek a legvégén a fiamra, marha nagy feje volt.... 37cm, de azért kifért. :)))

Szerintem nálad is nézni kéne, de ezt a doki dönti majd el. :)

Könnyű szülés!

2012. szept. 21. 07:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

ÉN 8 hete szültem a kisfiamat 97,4 mm-es bpd-vel. Elvileg 100 mm-ig engedik a természetes uton való szülést. Nálunk végül 38 cm-es volt a fejkörfogat, de természetes uton szültem meg, igaz nem volt egy fáklyás menet.

Könnyű szülést kívánok Neked!

2012. szept. 21. 10:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 36+5-nél mértek ekkora bpd-t, én is megijedtem, kérdeztem is a dokit,hogy meg ugye meg lehet szülni?! Mire ő mosolygósan, hát ez csak magán múlik kedves E.! Gondolhatod, be voltam tojva, ha most ekkora mi lesz a 40. hétig... Végül 38+4-re született, nagyon könnyen és gyorsan 33cm-es átlagos fejkörfogattal. Lehet, a te babádnak is picit kerekebb csak a buksija (nem pedig nagyobb), és ezért mértek nagyobb bpd-t, vagy egyszerűen csak elmérte picit a doki. Könnyű és szép szülést kívánok! :-)
2012. szept. 21. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!