Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek "normális" hogy...

Szerintetek "normális" hogy ezt tanácsolta a nőgyógyászom?

Figyelt kérdés
11hetes terhes vagyok. A nőgyógyászom azt javasolta, hogy diétázzak, vagyis kenyeret egyáltalán ne egyek, sem cukrot(teát, üditőket stb.), süssek meg egy egész csirkét és egyem azt egész nap savanyúságokkal. Egyek túrót, joghurtot, sajtot és igyak tejet. Szerintem az hogy ne egyek egyáltalán kenyeret egy kicsit durva. Szerintetek???
2012. okt. 18. 15:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%
A sok fehérje miatt javasolta ezeket az ételeket, a kenyér amúgyis csak szénhidrát bomba, semmi más. Nem vagy kicsit túlsúlyos?
2012. okt. 18. 15:33
 2/17 anonim ***** válasza:
73%
Hogy áll a súlyod?
2012. okt. 18. 15:33
 3/17 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem is durva, én nem tartanám be.

Mért ajánlotta ezt az orvosod?

2012. okt. 18. 15:34
 4/17 anonim ***** válasza:
73%

Ilyen tanacsoknak en sem igazan tudnek orulni, pedig ez alapjan amit eddig hiztam lehet nekem is dietaznom kell majd.

Lehet vmi oka amiert ezt mondta? Cukor, tulsuly?

2012. okt. 18. 15:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféle kenyérről letiltott,vagy csak a fehér kenyérről? Esetleg kompromisszumként ehetsz teljes kiőrlésű,esetleg korpás kenyeret/zsemlét. A fehér cukor helyett meg nádcukrot. Ez utóbbi egészségesebb,mint az édesítő. Én is túlsúlyos vagyok,a terhességem alatt is az voltam. Ha most megint sikerül a baba,akkor a diabetológián meg fogom kérdezni,mit javasolnak,hogy ne hízzak sokat,viszont ne legyen probléma. Szerintem keress fel szakembert,aki ellenőrzi a diétát.
2012. okt. 18. 15:39
 6/17 A kérdező kommentje:
56kiló vagyok
2012. okt. 18. 15:39
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint túl gyorsan nőtt a súlyod.. Ki lehet hagyni a kenyeret, és hatékony, csak hát persze hiányzik a finom íze. De hát ki lehet bírni. Krumplit is keveset, rizsből barna rizst egyél. Minden jót!
2012. okt. 18. 15:40
 8/17 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem a legfontosabbat kifelejtette a napi min 300g zoldseg nyersen vagy fozve es plusz a 3-4 szem gyumolcs es feherhus ill tengeri hal szoja tofu teljes orlesu termekek

Jo otlet a feher liszt es cukros lotty elhagyasa helyette viz gyogytea pl rooibos cukor nelkul mez nelkul ill sok natur!!tejtermek ugyancsak cukor nelkul egeszseges kismama egeszseges baba.De a csirke az jo de ne minden nap es a boret ne edd Sok sok finom zold salata paradicsom repa baba szaritott gyumolcs lencse csicseriborso attl fejlodik a baba.

2012. okt. 18. 15:41
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

De jó, 56 kg. Én is akkor voltam jó sovány a 180 cm-hez. Mennyihez 56 kg?:)

Egyébként pedig csak a fehér kenyeret száműzd, iylen korpás, magos, barnakenyér mehet. Szerintem.

2012. okt. 18. 15:42
 10/17 anonim ***** válasza:
54%

sztem nagyon jó dolgot tanácsolt neked a doki..ezt úgy hívják h egészséges táplálkozás..

persze nem kötelező betartani.

2012. okt. 18. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!