Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek normális a nőgyógy...

Szerintetek normális a nőgyógyászom?

Figyelt kérdés
Ennek a ciklusomnak a végén előfordult, hogy jött egy csepp tej a mellemből, holott több mint 9 hónapja nem szoptatok és nem volt ilyen azóta. Elmentem orvoshoz, mert terhességre gyanakodtam, vagy magas prolaktin szintre, de inkább az utóbbi. Elmondtam neki, hogy mi van, erre feltett egy kérdést: "mi a baj? zavarja a tej?" Mondtam neki, hogy nem zavar, de ez állítólag nem normális dolog. Azt mondta megnéz UH-n, hogy nincs-e újabb terhesség, de még csak azt se kérdezte meg, hogy hol tartok a ciklusban. Megnézett, közölte, hogy nem lát terhességet (ami ugye egyértelmű, mert még nem is láthatna, holnap lennék 4 hetes, ha az lennék). Erre azt mondta, hogy jó, akkor csináljon egy tesztet, meg szedje egy hónapig a bromocriptint.Se egy vérvétel, semmi. Kérdeztem tőle, hogy mitől volt a tej, azt mondta, hogy magas prolaktin-szint.És mondom az mitől van?Erre a válasz: jajj ne kérdezzen már ennyit. Lehet stressztől, hipofízistől,...na menjen és szedje a gyógyszert.
2010. okt. 12. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hat a modora hagy kivannivalot maga utan meg adhatott volna tobb infot, de alapjaban veve igaza van- tehat ha szeded a bogyot, el fog mulni. Nekem ugyanez volt.
2010. okt. 12. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem keress egy olyan orvost,aki nem utálja a munkáját,és oda figyel rád.Azért van,hogy válaszoljon a kérdéseidre,és ellásson.
2010. okt. 12. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha feltétlen vérvételt akarsz, akkor megértem a reakciódat.

DE: ha a nőgyógyászod normális lett volna - lehet kétszer fizetsz. Ugyanis elküldött volna, hogy majd gyere ciklus után.

Végülis tényleg nincs mit tenni mást:

tesztelsz - ha nincs baba, akkor gyógyszer.

Az én nődokim sem csinált vérvételt. DE legalább nekem nem Bromocriptint írt fel, hanem Mastodynon-t.

Az meg egyenesen nem volt szép tőle, hogy nem vette jó néven a kérdéseidet. Kitől kérdezd, ha nem tőle?

2010. okt. 12. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Utálom az ilyen dokikat, akiknél neked kell magad diagnosztizálni, mert ő nem mond semmit. Keress másik dokit! és olvass utána neten, hogy mi van. Sajnos én is sokszor rá vagyok ilyenre kényszerülve, mert a doki le sem szarja, hogy másnak mi a baja.
2010. okt. 12. 11:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem fizetős orvos, SZTK-s.
2010. okt. 12. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, akkor itt a bibi... SZTK-ban is az lenne a dolga, hogy minden kérdésre megfelelően válaszoljon, azért választotta ezt a hivatást. De a "diagnózist" illetően sztem jót mondott, és a bromo-t (esetleges) terhességben is lehet szedni - nekem is kellett. Ha viszont zavaró a stílusa, és több figyelmet szeretnél, sajnos ma már keresni kell egy jó magánorvost.
2010. okt. 12. 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem akarlak elkeseríteni, de az én kisfiam 3 éves elmúlt és még mindig van tejem annak ellenére, hogy csak 5,5 hónapos koráig szoptattam. Vérvételem tökéletes, mellvizsgálaton is voltam, ott sem találtak semmit. Azt mondták, hogy nincs semmi probléma, ez meg (mármint, hogy még mindig van tejem) majd elmúlik, ne nézegessem. (amúgy nem nézegettem)

2010. okt. 12. 11:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Azt hiszem nem úszom meg a magánorvost.
2010. okt. 12. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!