33. hetes terhes kismama vagyok. Nögyogyászom eddig mindig csak ultrahanggal vizsgált,soha egyszer sem lentröl. Normális hogy nem vizsgáltak meg?
Ràadàsul ma voltam nàla,a következö vizsgàlat ugyanugy 4 hét mulva lesz,mint eddig.
Àllitolag minden rendben,.de valahogy ugy érzem a 4 hét most sok.
Vagy nem?
Én 30 hetesen voltam utoljára uh-on, azóta egyszer voltam 35 hetesen, akkor nst-t csináltunk mást nem. Most megyek szerdán, 36 hetesen. Most talán megfog vizsgálni és uh-ot is csinál. Most már hetente kell majd járnom. Szerintem ha minden rendben van az uh-on és neked sincs semmi panaszod akkor nem sok a 4 hét.
36 hetes pocis
Boldog baba várást!
Hát, nem tudom mi a normális, de az én nőgyógyászom eddig minden egyes alkalommal (eddig kb 6-7szer) megvizsgált hüvelyileg is - ellenőrzi, hogy nem nyílt-e ki a méhszáj, és egyszer rákszűrést is csinált. Én is kb havonta vagyok visszarendelve, általában azelőttre ad időpontot, mikor valami vizsgálat jönne, hogy meg tudjuk beszélni (vérvétel, genetikai UH stb)
29 heteske
Én a 35.-ben vagyok és engem sem vizsgáltak meg, viszont úgy tudom, hogy a 36. héttől heti egy CTG-t csinálnak. Itt figyelik a baba szívverését, mozgását, a te hasizom tevékenységedet.
Én telefonálnék a helyedben e kapcsán, mert 3 hét múlva már 37 hetes leszel.
szia,
Nekem 3 hetente van UH.
A belső méhszáj így is látszik, és az a lényeg.
Nekem sem az első babánál, sem most a 2. babónál nincs felesleges hüvelyi vizsgálat. Értem ezalatt, hogy csak a kötelező mintavételek, ill. a vége felé van hüvelyi vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!