Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem értem! Az utolso mensi...

Nem értem! Az utolso mensi szerint 24 hetes vagyok, a nögyógyászom szerint 25 hetes vagyok! A védönö ma mégis azt mondta hogy csak 23 hetes kismama vagyok! Most akkor hány hetes vagyok?

Figyelt kérdés
Augusztus 23-án volt meg az utcso mensim akkor most számoljam ki?
2009. febr. 9. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva.

Boldog Babavárást!

2009. febr. 9. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Az utolsó szerint 24+2 hetes vagy, a doki gondolom az UH méretek alapján kalkulál többet. A védőnőt nem értem, nem hiszem, hogy annyira "amatőr", hogy nem tudja, hogy kell számolni. Az meg egy külön történet, hogy a védőnőnek a terhességi heteket a doki által írtak szerint kell tudomásul vennie, és nem hiszem, hogy ezt neki felül kell bírálni.

2009. febr. 9. 10:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem az orvosom azt mondta hogy a kórházi uh amit kimutatott dátum ahhoz kell számolni.Nekem pl.van 3 dátumom amire "kivagyok írva" de a kórházi uh-t nézem így tudom majdnem biztosan hány hetes vagyok.Kellemes babavárást:)37 heteske
2009. febr. 9. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az utolsó menstruáció első napjától kell számolni a heteket! Az augusztus 23 az az első napja volt a mensidnek?

2009. febr. 9. 10:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen az volt a mensim elsö napja!
2009. febr. 9. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia,

Számolva 24w2ds vagy, méret szerint lehetsz 25, de a harmadik 23 sehogy sem stimmel...(22re azt mondom belefér, de a 23?) Nem lehet, hogy a védőnő levonta a 2hét nemterhes terhességed? Mert ott a méretek alapján lehetne, de ott is a számolttól kéne néznie...

Szerintem maradj a 24hetesnél:) azt tudod számolni, a méretek meg változnak +-:)

20heteske:)(méret alapján 22heteske)

2009. febr. 9. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:
szia, nekem 3,5 hét különbség van a 2 dátum között!!! szóval ne aggódj amiatt a 2 hét miatt, majd jön amikor akar a baba. De szerintem az uh szerintit nézd
2009. febr. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!