Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális az, hogy így vizsgált...

Normális az, hogy így vizsgált meg a nőgyógyászom?

Figyelt kérdés
Először kézzel hüvely vizsgálat és utána:a kesztyűjét kifordítva ráhúzta a hüvelyi UH vizsgálóra.Tehát nekem a kesztyű belsejét dugta föl,ami hintőporos és előtte a kezén volt.Engem undorít.
2011. febr. 1. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem még csak egyszer csináltak ilyet, de az egy óvszert húzott rá, amit akkor bontott ki. Nem tudom, hogy normális e, de nekem sem nagyon tetszene, hogy azt dugja belém ami a kezével érintkezett.
2011. febr. 1. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát elég gusztustalanul hangzik :( . Nekem is volt már több hüvelyi ultrangom is, de mindig akkor, frissen kicsomagolt óvszert húztak a rúdra. Én nem is engedtem volna, hogy így belémdugja az ultrahangos vizsgálófejet. Te nem tetted szóvá?

41/N

2011. febr. 1. 12:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem.Csak utólag rágódtam ezen.Végig lekezelő volt,mert helyettesített.Engem is sokszor vizsgáltak már hüvelyi UH-on,de így soha.
2011. febr. 1. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon aljas egy orvos:S jól megújjazott úgy hogy igazából hozzád sem ért, csak átteleportálta a kesztyű által a keze lenyomatát. Ravasz. Mondhatom, ravasz.
2012. okt. 11. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!