A nőgyógyász meg sem vizsgált és a panaszaimra rávágta h gomba. Így megy ez?
Van, hogy időnként így megy, egy tapasztaltabb orvos a tünetekből már megállapítja, hogy mi a baj. Persze ettől függetlenül jobb lett volna, ha meg is vizsgál.
Ha esetleg nem javulnál a Gynoflortól, akkor menj vissza hozzá és addig ne menj el onnan, amíg meg nem vizsgál, bár szerintem akkor már nem kell erősködnöd ezért.
elképzelhető, hogy tényleg ennyire hűdeprofi, és lehet, hogy tényleg jó az a cucc, amit felírt, de én akkor sem mennék vissza hozzá többet...
mondjuk nekem már az is furcsa volt, hogy a nődokit nekem kellett megkérnem az éves nagykivizsáláson (27évesen, hisz előtte senkinek eszébe nem jutott), hogy nézze meg a mellem, hogy csomós-e, mert én ugyan nézem, de én mindig találok valamit, amitől csak mégjobban beparázok..
a gynoflor hüvelyflóra visszaállító
nem értem az orvost
én elmennék egy másikhoz, ha az ad valamit, elhasználnám azt és utána a gynoflorral visszaállítanám a flórámat
A helyes diagnózis felállítására nem elég szóban elbeszélgetni.Úgyhogy elég hanyag orvos volt aki megvizsgált.A legjobb egy tenyésztés lenne,mert nem minden viszketés gomba ,akár baci is okozhatja.
A gynoflor pedig egy hüvelylfóra helyreállító kúp ami, ha esetleg van baci vagy gomba, ezeket nem öli ki.Általában miután megszüntetik a fertőzés okát utána kell használni hogy regenerálódjon visszatelepüljön a jó lactobacterium.
Azért a kenetvizsgálat nem ártana. Az én dokim (mikor kb. ugyanilyen tünetekkel mentem..) csinált kenettenyésztést, mert mondta, hogy ez lehet baktérium is meg gomba is.
Amíg nem volt eredmény, addig adott egy olyan szert, ami a tüneteket elmulasztotta, aztán mikor meglett az eredmény, akkor célzottan gombaellenes cuccot és antibiotikumot (mert hogy volt sajna mindkettő...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!