Szimpla Hüvely gomba, vagy inkább nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Fehér (sárgás) folyásom van (idáig is volt )mióta mensesem elkezdődött de kb 2hónapja már túros és szagos is volt ez a folyás. Anyukámmal vetettem Canesten Combit és csak a folyás maradt meg. ( nem volt szaga és túros se volt. Ma du. pedig megint előjött..
Akkor hüvelygombán van ?
Vagy inkább forduljak Nőgyógyászhoz?
15/L
2011. máj. 4. 15:23
1/8 anonim válasza:
Mindenképpen el kéne menni nőgyógyászhoz..Ők az orvosok,és nem mi..Ők megtudják neked mondani,hogy pontosan mi is lehet a gond,ha gond van..
2/8 anonim válasza:
Szimpla hüvelygomba esetén is nőgyógyászhoz kell menni. Eléggé elkeserítő, hogy anyukád is csak a vény nélküli sz...kat veszi meg de orvoshoz nem visz.
3/8 A kérdező kommentje:
Csak tudod, nem akar még 15 évesen elvinni...
2011. máj. 4. 15:39
4/8 anonim válasza:
és miért kéne elvinni téged? Fogod a kis lábaidat és elmész magadtól.. Nyugodtan lehet egyedül is menni..
5/8 anonim válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz, mert így csak rosszabb lesz.
6/8 anonim válasza:
Azé' két hónapig elhalasztani egy ilyet nem semmi, hallod-e?
Irány a nőgyógyász!
7/8 anonim válasza:
muszáj lemenned ha nem akarsz ezzel szenvedni hónapokig:(!!!tényleg menj el
ha Budapesti vagy írj, tudok orvos ügyben segíteni
8/8 anonim válasza:
2. vagyok
Engem anyum 9 évesen elvitt nődokihoz amikor a strandon összeszedtem valamit, meg sem próbált otthon kezelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!