Leírnátok milyen babakocsitok van? Vagy milyet terveztek venni?
Óriási dilemmában vagyok, Tomas Bomble Bee a kedvencem de használtam is találtam olcsóbb babakocsikat, pl Graco, szeretnék nagy kerekűt de az a fajta ritka. Ti milyet vesztek vagy vettetek? Köszönöm a válaszokat!
Ja és a problémám még leginkább hogy nem is akarok és nem is tudok 50-60eFt-nál többet adni érte, de persze hordozós-mózeseset szeretnék... :(
Baby Max Leo újszülött babakocsi
Városi és kertes házas terepre egyaránt ajánljuk masszív, strapabíró vázának, és kopásálló, bolygósítható kerekeinek köszönhetően.
Javasoljuk azoknak a szülőknek, akik szeretnek sokat sétálni, kirándulni gyermekükkel, mert nagyméretű kerekei révén könnyedén tolható földes úton is, bolygókerekei megkönnyítik a fordulást és kanyarodást.
A praktikusan használható, klasszikus ,,átfordítható" tolókaros babakocsit kedvelők között méltán népszerű ez a modell.
Jellemzői
Váz:
- könnyű alumínium
- stabil vázszerkezet
- könnyedén lapra csukható
- klasszikus vázforma
Kerekek:
- Első kerekei bolygósíthatóak és fixálhatóak
- Biztonságos fékrendszer
- Anyaga: műanyag hab keveréke
Újszülött babakocsi mózesként:
- Széles fekvőfelület biztosítja a baba kényelmét
- Extra párnázottság
- Fekvőfelülete vízszintesig dönthető
- Előnye: a merevfalú mózeskosarakkal szemben, hogy az ülőrésszel együtt is összecsukható a babakocsi
- Kupolája több fokozatban hátra dönthető, akár le is vehető a vázról
- Kupolán kémlelőnyílás található, víztaszító anyagból készült
- Lábzsák tartozik hozzá, hogy a hidegben is melegen tartsa gyermekét
A mózeskosarat egyszerűen sport babakocsivá alakíthatja a következő pár lépéssel:
- Háttámlát az ülő pozíciók egyikébe helyezi
- Tolókart átfordítja
Sport babakocsiként:
- Sport rész háttámlája 3 pozícióban dönthető
- Karfája levehető
- A karfára csatolható kiesésgátló gondoskodik a baba biztonságáról
- Kupoláján kémlelőnyílás található
- Kupoláján szúnyoghálós szellőző nyílás található, hogy a forró napokon se legyen melege a babának
- Tolókar magassága több ponton állítható
- 5 pontos biztonság öv biztosítja a baba biztonságát
- Lábtartója több pozícióban állítható
- Extra nagy bevásárlókosár segíti a Mama- és Baba bevásárlásait
- Egészen 36 hónapos korig használható.
Az átfordítható tolókar sokszor hasznos plusznak bizonyul.
Például:
Remekül használható, mózeskosárból sportrészbe szoktatáskor.
Ha még túlságosan új lenne a Babának, hogy az utat látja szülei helyett, egy mozdulattal újra megfordítható a menetirány.
Szintén hasznos, hogy átfordítható a tolókar, ha erősen szembe süt a nap sétáláskor.
Tartozékok:
- kupola
- biztonsági öv
- pelenkázó táska
- lábzsák
- bevásárló kosár
- karfa
Vásárolható tartozékok:
esővédő, szúnyogháló, napernyő, bundazsák, babakocsi játék
Mérete:
kinyitva:80*54*98 cm
összecsukva: 36*54*95 cm
Köszönöm a válaszokat!
Kedves első én is ott néztem ki, baj nincs vele, csak nehezen fog összejönni az az 57000Ft, és ezért keresek másik fajtát is hátha találok valamit ami kicsit olcsóbb. Bár tudom hogy ennél olcsóbbat szinte lehetetlen találni. Szörnyű hogy ilyen árban vannak a babakocsik.
Mi Chipolino Pooky babakocsit vettünk, azért, mert én esernyőre csukhatót kerestem. Könnyű és kényelmes is a babának. Én kipróbáltam sok babakocsit, de súlyban és tudásban ez volt a legjobb. Lehet rárakni babahordozót, a kerekei is jól fordulnak. És az ára is jóó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!