Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terveztek babakelengye bulit?...

Terveztek babakelengye bulit? Amerikában nagy szokás, "Baby Shower" néven fut, itthon mennyire leterjedt?

Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 08:20
 1/9 A kérdező kommentje:
A wikipedia újszülöttköszöntőnek nevezi egyébként! Én úgy szeretnék ilyet! :)
2010. dec. 12. 08:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
itthon nem szokás,de nekem is nagyon tetszik.:)
2010. dec. 12. 08:31
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem.Mert nem szeretem az átvett amerikai szokásokat!
2010. dec. 12. 08:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én akartam!!!! De sajnos pénz híján ez meghiúsult. "Csak" az összes barátnöm eljött, hoztak mindenfélét a picinek, filmeztünk, beszélgettünk, nagyon jól éreztem magam:)

Jó ötletnek tartom. Nálatok sokan jönnének? Mert ez úgy jó:)

2010. dec. 12. 08:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt. Angliaban elek de en nem is tudtam rolla hanem meglepetes volt, a baratnom szervezte meg. Csajok osszebeszeltek. Mar nem dolgoztam 37 hetes voltam es a baratnom athivott magahoz ( a ferjem tudott rolla)egy delutan. Eleg sokan eljottek 13-an voltunk csajok, itt is nagy szokas. Sok ajandekot kaptam (babas dolgokat), kepeslapokat, akiknek mar volt kisgyerekuk vagy babajuk azok athoztak az albumokat, kepeket, nezegettuk, meseltek. Szoval ilyen tiszta csajos/anyukas dolgok voltak. Volt udito, suti, szendvicsek es kinai kajat rendeltunk. Nekem tetszett, nagyon jo "buli volt".
2010. dec. 12. 08:43
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát ez az, én is ilyet szeretnék! Augusztusban voltam egyen itt Bp.-n, egy amerikai lány szervezte egy magyar barátnőmnek, és annyira jó volt! Most összeírtam neveket, hát találtam vagy 30 embert, akit meghívnék, ha a fele eljön, már az is rengeteg! :) Találtam egy nagyon jó oldalt is ami meg leírja, hogy hogy kell ilyet, a barátnőmet lehet ráuszítom, nem kell hogy totál meglepi legyen, csak ne nekem kelljen mindent megszervezni meg letelefonálgatni...

[link]

2010. dec. 12. 08:52
 7/9 anonim ***** válasza:

2 éves az első lányommal én szerveztem magunknak egy babaváró bulit :) 1 héttel előbb, mint a kiírt dátum, mondjuk elég necces volt, mert épp szülhettem is volna.

Nem volt semmi különös, csak áthívtam 5-6 barátnőmet, és alkoholmentes koktéloztunk, sütiztünk és buliztunk a tévéműsorra (azt hiszem, megasztár ment épp akkor).

De itt nem az ajándékon volt a lényeg, mert sztem Amerikában ilyenkor viszik a sok drága ajándékot. Én nem kaptam semmit, de szóltam is, hogy ne hozzanak, mert most nem az a lényeg, hanem hogy "utoljára" együtt legyünk, amíg nincs meg a kisbaba.

Tök jó móka volt amúgy.

2010. dec. 12. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, szóval 2 éve :)
2010. dec. 12. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Még nem hallottam ilyenről, és nekem ez nagyon tetszik!

Olyan, mint a leánybúcsú! :)

Amerika ide, vagy oda - szerintem jó ötlet! :)

2010. dec. 13. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!