Terveztek babakelengye bulit? Amerikában nagy szokás, "Baby Shower" néven fut, itthon mennyire leterjedt?
Én akartam!!!! De sajnos pénz híján ez meghiúsult. "Csak" az összes barátnöm eljött, hoztak mindenfélét a picinek, filmeztünk, beszélgettünk, nagyon jól éreztem magam:)
Jó ötletnek tartom. Nálatok sokan jönnének? Mert ez úgy jó:)
Hát ez az, én is ilyet szeretnék! Augusztusban voltam egyen itt Bp.-n, egy amerikai lány szervezte egy magyar barátnőmnek, és annyira jó volt! Most összeírtam neveket, hát találtam vagy 30 embert, akit meghívnék, ha a fele eljön, már az is rengeteg! :) Találtam egy nagyon jó oldalt is ami meg leírja, hogy hogy kell ilyet, a barátnőmet lehet ráuszítom, nem kell hogy totál meglepi legyen, csak ne nekem kelljen mindent megszervezni meg letelefonálgatni...
2 éves az első lányommal én szerveztem magunknak egy babaváró bulit :) 1 héttel előbb, mint a kiírt dátum, mondjuk elég necces volt, mert épp szülhettem is volna.
Nem volt semmi különös, csak áthívtam 5-6 barátnőmet, és alkoholmentes koktéloztunk, sütiztünk és buliztunk a tévéműsorra (azt hiszem, megasztár ment épp akkor).
De itt nem az ajándékon volt a lényeg, mert sztem Amerikában ilyenkor viszik a sok drága ajándékot. Én nem kaptam semmit, de szóltam is, hogy ne hozzanak, mert most nem az a lényeg, hanem hogy "utoljára" együtt legyünk, amíg nincs meg a kisbaba.
Tök jó móka volt amúgy.
Még nem hallottam ilyenről, és nekem ez nagyon tetszik!
Olyan, mint a leánybúcsú! :)
Amerika ide, vagy oda - szerintem jó ötlet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!