3 hónapos terheségen látszik kivül és belül valami?
Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 10:36
11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm előzők!zöld kéz ment!
2012. okt. 17. 17:41
12/15 anonim válasza:
Nekem kb.9-10 hetesen kezdett már látszani, amit mások is észrevettek(nem puffadtam,puffadok), most pedig már egyértelműen látszik a kerekedő kis pocim (56kg vagyok, 165cm magas).
Tegnap voltunk az 1.genetikai uh-n, és mindene látszott szépen a babának. Még jó hogy... :)
Boldog babavárást!
12hkm
13/15 A kérdező kommentje:
előző neked is köszi.Boldog babavárást mindenkinek!
2012. okt. 18. 14:32
14/15 anonim válasza:
Én 163 magas vagyok, és 54 kg voltam, mikor teherbe estem. Egyértelmű kismama pocakom olyan 22. héttől volt csak.
Ja, és az öltözködésen is sok múlik, mennyire látszik.
A babának igen, mindene megvan.
15/15 anonim válasza:
Én most vagyok 29 hetes 4 napos terhes és idegenek most kezdik el észrevenni, hogy babás vagyok, belülről már minden látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!