Nektek meddig tartott a mindjárt megjön érzés? Nekem eddig 2x volt erősebben, pont mikor meg kellett volna jönnie, aztán pár nap múlva elmúlt. Kinek meddig tartott? Hány hónapos koráig? 11hkm
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 07:44
1/4 anonim válasza:
Nekem csak akkor volt, mikor meg kellett volna jöjjön. Az egész terhesség alatt nem jött újra ez az érzés.
2/4 anonim válasza:
nekem 2 hétig volt (havi kimaradásától számított 2 hét) utána elmúlt. azóta egyszer volt, amikor meg kellett volna jöjjön, de már ez sem jelentkezik :)
3/4 anonim válasza:
Én most járok a 9. hétben, a 4. hét óta kb minden nap érzem.
4/4 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok.
Tulajdonképp minden nap érzem, de a 4. és 8. héten (vagyis amikor normál esetben mensim lenne) éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!